ADIM Üniversiteleri Birliği İdari Toplantısı gerçekleştirildi

ADIM Üniversiteleri Birliği 2’nci Grup İdari Toplantısı Uşak Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya Bilecik Şeyh Edebali Üniversit

Bilecik 8.05.2019 12:43:28 0
ADIM Üniversiteleri Birliği İdari Toplantısı gerçekleştirildi
Tarih: 01.01.0001 00:00

ADIM Üniversiteleri Birliği 2’nci Grup İdari Toplantısı Uşak Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi adına Genel Sekreter Alper Yıldırım, Bilgi İşlem Daire Başkanı Murat Fidan, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı İsmail Akgün, Personel Daire Başkanı Necmi Güven, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünden Öğr. Gör. Engin Dumlupınar ve Yabancı Uyruklu Öğrenciler Koordinatörlüğünden Öğr. Gör. Murat Yatağan katıldı.

Açılış programında konuşan Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, ADIM Üniversitelerinin lisans ve lisansüstü eğitim-öğretim, bilimsel ve teknolojik araştırma-geliştirme projeleri, sosyal ve kültürel alanlarda yapılacak ortak çalışmalarla ilgili esasları belirlemeyi amaçladığını belirterek katılımcılara teşekkür etti ve toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.

Genel Sekreter V. İbrahim Çalış ise, 2001 yılında Adnan Menderes Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi iş birliği ile oluşan ADIM Üniversiteler Birliğine yıllar içinde birçok üniversite eklenerek bugünkü sayının 15 olduğunu belirterek bu sayının yeni üniversitelerin eklenmesi ile 18’e ulaşabileceğini söyledi.

Toplantı, TÜPRAG Altın Madeni ve Uşak Ulubey Kanyonları gezilmesinin ardından sona erdi.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR