Temizlik işçisi ve zabıtadan örnek davranış

BALIKESİR'İN ALTIEYLÜL BELEDİYESİNİN ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ VE BELEDİYE TEMİZLİK İŞÇİLERİ BAHÇELİEVLER MAHALLESİ VE 2. GÜNDOĞAN MAHALLESİ’NDE PARKTA BULUNAN 1 ADET CÜZDAN VE 1 ADET ÇANTAYI SAHİPLERİNE TESLİM ETTİ

Balıkesir 16.07.2020 12:49:05 0
Temizlik işçisi ve zabıtadan örnek davranış
Tarih: 01.01.0001 00:00

Balıkesir’in Altıeylül Belediyesi’nin Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve belediye temizlik işçileri Bahçelievler Mahallesi ve 2. Gündoğan Mahallesi’nde parkta bulunan 1 adet cüzdan ve 1 adet çantayı sahiplerine teslim etti.

Altıeylül Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli tarafından parkta temizlik esnasında içerisinde para, kartlar ve kimliğin olduğu erkek cüzdanı bulundu. Aynı gün Altıeylül Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri parklarda denetim yaptıkları sırada içinde bir miktar para ve kartların olduğu bir çanta buldu. Zabıta Müdürlüğü ekipleri çanta ve cüzdanın sahiplerine ulaşmak için çalışma başlattı. Çalışma sonrası çanta ve cüzdan, sahiplerine teslim edildi.

"Gurur duyuyorum"

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, "Bu örnek davranış Altıeylül’ün ve Balıkesir’in yaşanabilir güvenli bir şehir olduğunu gösteriyor. Böyle güvenilir kişiler ile de çalışmak bizi memnun ediyor. Bizim tüm personelimiz buldukları emanetleri sahiplerine ulaştırma konusunda ellerinden gelen tüm gayreti gösteriyorlar" dedi.

Çalıştıkları yerlerde daha önceden de bu tür para, cüzdan, telefon gibi eşyaları buldukları söyleyen Altıeylül Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, "Bu bizim insanlık görevimizdi, biz bize düşen görevi yerine getiriyoruz. Parklarımızda bulduğumuz çanta ve cüzdanı içerilerindeki kimliklerden sahiplerine ulaşarak kendilerine teslim ettik" şeklinde konuştular.

Kaybettikleri cüzdanlarına Altıeylül Belediyesi ekiplerinin sayesinde kavuşan E.G ve E.Ö. duyarlı ve örnek davranışlarından dolayı ekiplere teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar dilediler.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR