MHP’de Bozkurt güven tazeledi

BALIKESİR'İN BANDIRMA İLÇESİNDE MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ İLÇE TEŞKİLATI'NIN OLAĞAN GENEL KURULUNDA BAŞKAN BEKİR BOZKURT YENİDEN GÖREVE SEÇİLEREK GÜVEN TAZELEDİ.

Balıkesir 18.10.2020 18:33:00 0
MHP’de Bozkurt güven tazeledi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı’nın olağan genel kurulunda Başkan Bekir Bozkurt yeniden göreve seçilerek güven tazeledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma İlçe Teşkilatı’nda seçim heyecanı yaşandı. Barış Manço Kültür Merkezi’nde yapılan seçimlere tek liste halinde gidilirken mevcut Başkan Bekir Bozkurt yeniden seçilerek güven tazeledi. Bozkurt Olağan Genel Kurulda yaptığı konuşmasında, "Bizim yereldeki siyasetimizin amacı ve gayesi Bandırma’da iktidar olma hedefidir. O hedefe ulaşmak için,durmayacağız,yıkılmayacağız yıkılmayacak şekilde çalışacak ve inşallah hep birlikte başaracağız. Bandırma surlarına ve belediye binasına şanlı üç hilalli bayrağımızı asacağız.Bu bayrağın lekelenmesine müsaade etmeden bizden sonra gelecek olanlara layıkıyla teslim edeceğiz. Milliyetçi hareket olarak Bandırma’da çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacak insan odaklı siyasetten ,hoşgörüden, demokrasiden insanı yaşat ki devlet yaşasın prensibinden feyz alarak, gönüllere ülkücü dünya görüşünü hakim kılacağız" dedi.

Bozkurt’un konuşmasının ardından geçilen seçimlerde Başkan Bekir Bozkurt yeniden seçilerek güven tazeledi. Olağan Genel Kurula MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Kadir Çitil, MYK Üyesi Fatma Savran ve MDK Üyesi Muhammet Tekin ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin içerisinde bulunduğu Cumhur İttifakı partilerinden Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Bandırma İlçe Teşkilatı Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR