Burhaniye’de genç itfaiyeci törenle toprağa verildi

Burhaniye ilçesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Burhaniye Bölge İtfaiye Grup Amirliğinde görevli 42 yaşındaki Ersin Duyar, bir yıldır mücadele ettiği amansız hastalığa dün akşam yenik düşerken, bu g

Balıkesir 8.05.2019 15:56:40 0
Burhaniye’de genç itfaiyeci törenle toprağa verildi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Burhaniye ilçesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Burhaniye Bölge İtfaiye Grup Amirliğinde görevli 42 yaşındaki Ersin Duyar, bir yıldır mücadele ettiği amansız hastalığa dün akşam yenik düşerken, bu gün de çalışma arkadaşlarının omuzlarında toprağa verildi. Duyar için ilk tören, görev yaptığı Burhaniye İtfaiye Grup Amirliğinde yapıldı.

Bahçelievler camisine getirilen Duyar, burada kılınan öğlen namazının ardından Geriş Mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Balıkesir Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanı Halil Yılmaz ile Duyar’ın çalışma arkadaşları, çevre ilçelerden gelen itfaiyeciler, ailesi ve çok sayıda seveni katıldı. Ersin Duyar’ın 11 yıllık itfaiyece olduğunu anlatan Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanı Halil Yılmaz,”Çok çalışkan başarılı bir arkadaşımızdı. Bir yıldır tedavi görüyordu. Kendisine rahmet, ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyorum” dedi.

Çalışma arkadaşlarından Samet Kozbey de, “ Ersin ağabey çok sevdiğimiz, değer verdiğimiz bir insandı. Kendisine rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR