Burhaniye’de başkan eşi engelli gence davul hediye etti

Burhaniye ilçesinde, Engelliler Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlenirken, Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in eşi Nuriye Deveciler de zihinsel engeli Seyhan Tunca’ya davul hediye etti. Çok sevinen Tunca, Deveciler ve yanındaki

Balıkesir 15.05.2019 13:44:00 0
Burhaniye’de başkan eşi engelli gence davul hediye etti
Tarih: 01.01.0001 00:00

Burhaniye ilçesinde, Engelliler Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlenirken, Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in eşi Nuriye Deveciler de zihinsel engeli Seyhan Tunca’ya davul hediye etti. Çok sevinen Tunca, Deveciler ve yanındakilere davul şov yaptı.

Belediye Başkanı CHP’li Ali Kemal Deveciler’in eşi Nuriye Deveciler, 31 Mart seçimleri öncesi gittiği Ağacık mahallesinde, zihinsel engelli Seyhan Tunca’nın davul talebini yerine getirdi. Seçim çalışmaları için ilçeye 12 kilometre uzaklıktaki Ağacık mahallesine giden Nuriye Deveciler, mahalle meydanında tanıştığı 20 yaşındaki Seyhan Tunca’nın davul isteği ile karşılaştı. Davut tutkunu olan Tunca’nın ‘’Abla bana davul alır mısın’’ sözünü unutmayan Nuriye Deveciler, satın aldığı davulu Ağacık Mahallesine götürdü. CHP Burhaniye İlçe Başkanı Ergün İnce ve ilçe Yöneticileriyle birlikte, Ağacık’a giden, Nuriye Deveciler, yanında getirdiği davulu Seyhan Tunca’ya hediye etti. Çok sevinen Tunca, mahalle meydanında davul şov yaptı.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR