Başkan Avcı halkın içinde

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı Ramazan ayında gündüzleri kırsal mahalle ziyaretlerine devam ederken, Ramazan akşamlarında da teravih namazları sonrası vatandaşlarla buluşuyor. Geçtiğimiz hafta Kuşkaya, Bayat, Macarlar, Nergis ve..

Balıkesir 14.05.2019 15:09:00 0
Başkan Avcı halkın içinde
Tarih: 01.01.0001 00:00

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı Ramazan ayında gündüzleri kırsal mahalle ziyaretlerine devam ederken, Ramazan akşamlarında da teravih namazları sonrası vatandaşlarla buluşuyor.

Geçtiğimiz hafta Kuşkaya, Bayat, Macarlar, Nergis ve Büyükbostancı mahallelerini ziyaret eden Başkan Avcı, kırsal mahallelerde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. İftarlar da vatandaşların sofralarına konuk olan Başkan Avcı, Teravih sonrası da vatandaşlarla bir araya geliyor. Akşamları şimdiye kadar Ovaköy, Pamukçu, Gündoğan, Bahçelievler ve Selimiye mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Avcı’ya, teşekkür eden mahalle sakinleri, Başkan Avcı’yı her zaman halkla iç içe görmekten dolayı çok memnun olduklarını ve yapılan çalışmalardan dolayı kendisini takdir ettiklerini söylediler.

Başkan Avcı ise : “Mümkün olduğunca vatandaşlarımızın iftar davetlerine katılmaya gayret ediyorum, iftar davetinde bulunan herkese çok teşekkür ederim. Mübarek Ramazan ayının manevi havasına uygun olarak hemşehrilerimizle buluşup, bir araya gelmeye özen gösteriyoruz” dedi.

Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı olduğunu kaydeden Avcı, “Rahmet ayında hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. İnşallah Ramazan ayı tüm İslam coğrafyasına mutluluk ve huzur getirir. Her zaman vatandaşlarımızla iç içe olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Biz hizmet etmek için varız ve her bölgeye eşit hizmet götürme gayreti içerisindeyiz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın ifade ettiği gibi hizmet işi gönül işi. Bu düşünceyle hareket ederek birlik ve beraberliğimizin hamuru olan samimiyetle, belediyecilik hizmetlerimizin temelini oluşturuyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR