Tarlaya uçan araçtan kendi çabaları ile kurtulan yaralı kadın tir tir titredi

KUYUCAK-KARACASU YOLUNDA MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 2 KİŞİ YARALANDI. KAZADA KARAYOLUNDAN ÇIKIP TARLAYA UÇAN OTOMOBİLİN SÜRÜCÜSÜ VE YANINDAKİ YOLCU DURUMUNDAKİ ANNESİ HAFİF YARALANIRKEN, TARLADAN YOLA ÇIKMAK İÇİN İÇERİSİNDEN B

Aydın 26.10.2020 11:47:56 0
Tarlaya uçan araçtan kendi çabaları ile kurtulan yaralı kadın tir tir titredi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Kuyucak-Karacasu yolunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazada karayolundan çıkıp tarlaya uçan otomobilin sürücüsü ve yanındaki yolcu durumundaki annesi hafif yaralanırken, tarladan yola çıkmak için içerisinden buz gibi su akan sulama kanalından geçen yaralılar kazadan sonra tir tir titredi.

Kaza gece saat 23:30 sıralarında Karacasu-Kuyucak yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Kuyucak istikametinden Karacasu istikametine seyir halinde olan D.A. yönetimindeki 09 ADZ 813 plakalı otomobil henüz bilinmeyene bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkıp önce karşı şeride geçti ardından yolun sol tarafındaki tarlaya uçtu. Kaza esansında karşı yönden gelen bir aracın olmaması olası bir faciayı önlerken görgü şahitleri, “Karşıdan gelen aracın ışıkları bir anda kayboldu. Toz ve duman yükselince tarlaya uçtuğunu fark ettik” diye konuştular.

Kazadan sonra tarladan karayoluna çıkan sürücü ve annesine yoldan geçenler yardımcı oldu. Battaniye ile ısıtılmaya çalışılan yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR