Söke’de Özel Eğitim Merkezi’nden Engelliler Haftası etkinliği

Söke Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Haftası nedeniyle etkinlik gerçekleştirdi. Etkinliğe Söke Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa İberya Arıkan, Söke Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Serbil Gül Bakır başta olmak üzere da

Aydın 11.05.2019 16:04:29 0
Söke’de Özel Eğitim Merkezi’nden Engelliler Haftası etkinliği
Tarih: 01.01.0001 00:00

Söke Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Haftası nedeniyle etkinlik gerçekleştirdi. Etkinliğe Söke Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa İberya Arıkan, Söke Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Serbil Gül Bakır başta olmak üzere davetliler ve öğrenci velileri katıldı.

Söke Belediyesi Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda gerçekleşen etkinliğin açılış konuşmasını kurum müdürü Yılmaz Olçay yaptı. Söke Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi olarak düzenledikleri etkinliğe katılan herkese teşekkür eden Yılmaz Olçay konuşmasında, Engelliler Haftası’nın önemine değinerek; engelliler yaşam standartlarının iyileştirilmesine dikkat çekti.

Ekinlikte merkezin eğitmenleri nezaretinde eğitim gören engelli öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler sahnelendi. Dans gösterileri, müzik ve şarkılar oldukça beğeni topladı.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR