Efeler Belediyesi’nden türkü ziyafeti

Efeler Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu tarafından Senem Ersin Genç’in konuk sanatçı olarak katıldığı konser düzenlendi.Aydın Kültür Merkezi Dr. Hidayet Sayın Sahnesi’nde gerçekleşen Efeler Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Kon

Aydın 9.02.2019 12:30:16 0
Efeler Belediyesi’nden türkü ziyafeti
Tarih: 01.01.0001 00:00

Efeler Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu tarafından Senem Ersin Genç’in konuk sanatçı olarak katıldığı konser düzenlendi.

Aydın Kültür Merkezi Dr. Hidayet Sayın Sahnesi’nde gerçekleşen Efeler Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Konseri’nde vatandaşlar kendilerine türkü ziyafeti yaşatılmasına imkan sağlayan Demokrat Parti’den aday olan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı dakikalarca alkışladı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen konserde, Efeler Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nun yanında konuk sanatçı olarak konsere katılan Senem Ersin Genç vatandaşlara türkü ziyafeti yaşattı. Şef Nedim Tarımcıoğlu yönetiminde, Hangi Bağın Bağbanısan, Mihriban, Denizli’nin Horozları gibi çok sayıda sevilen eserin seslendirildiği konserde konuk sanatçı Senem Ersin Ergenç de seslendirdiği türkülerle vatandaşlardan tam not aldı.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Her biri artık Efeler Belediyesi ailesinin birer bireyi olan koro üyelerimiz, konuk sanatçımız Senem Ersin Genç ve Şef Nedim Tarımcıoğlu sayesinde bu akşam hepimiz geçimi de seçimi de unutturacak güzellikte bir zaman dilimi geçirdik. Kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Canlarına sağlık, yüreklerine sağlık” dedi.

Her ne kadar müzik ziyafeti sırasında seçimi de geçimi de unutturduklarını söylese de kendisinin yaklaşan seçimi unutmadığını belirten ve adaylığı konusunda vatandaşları bilgilendiren Başkan Özakcan,” 5 yıldır bu tür güzellikleri hep birlikte paylaştık. Yerel yönetimler demokrasinin beşiğidir. Aydın ilimizin Büyükşehir oluşu sebebiyle 5 yıl önce sıfırdan oluşturduğumuz Efeler Belediyemiz de hiçbir siyasi parti ayırımı yapmadan, din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmadan, bütün yurttaşlarımızı candan, yürekten kucaklayan bir anlayışla Türkiye’ye örnek olacak şekilde görev ve hizmet verdik. Bilenler bilmeyenlere anlatabilir; Geçtiğimiz aylarda yıllarca emek verdiğim ve hizmet ettiğim partiden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı marifetiyle aday olmam engellendi. İttifaklarla dayatılan iki adaya karşı tekrar vatandaşlarımla birlikte olmak için Demokrat Parti’den aday olmaya karar verdim. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Demokrat Parti’den huzurlarınızda olacağım. 5 yıldır birlikte olduğumuz gibi sandıkta da birlikte olmayı diliyor, hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” sözlerinin ardından vatandaşlarca alkışlandı.

Başkan Özakcan konser sonunda tüm vatandaşlar adına konuk sanatçı Senem Ersin Genç ve Şef Nedim Tarımcıoğlu’na çiçek takdim etti.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR