Başkan Atay jeotermal patlamanın meydana geldiği sahada inceleme yaptı

EFELER BELEDİYE BAŞKANI FATİH ATAY, YILMAZKÖY MAHALLESİ DİKİLİTAŞ MEVKİİNDE RUHSATI İPTAL EDİLEN VE DÜN BİR PATLAMANIN MEYDANA GELDİĞİ JEOTERMAL FİRMASINA AİT ALANDA İNCELEME YAPTI.

Aydın 2.05.2020 11:47:35 0
Başkan Atay jeotermal patlamanın meydana geldiği sahada inceleme yaptı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, Yılmazköy Mahallesi Dikilitaş mevkiinde ruhsatı iptal edilen ve dün bir patlamanın meydana geldiği jeotermal firmasına ait alanda inceleme yaptı.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın talimatıyla Efeler Belediyesi’ne bağlı tüm birimlerin müdürleri olay yerine geldi. Belediye ekipleri jeotermal şirket hakkında tutanak tuttu. Belediye ekipleri Efeler Belediyesi’ne ait “Gaz Ölçüm Cihazı” ile olay yerinde ölçüm yaptı. Ölçüm sonuçları tutanak ile ilgili resmi kurumlara verilecek.

Başkan Atay, yaptığı açıklamada, “Yapılan işlemlerin kontrolsüz olarak yapıldığı zaman ne kadar tehlike arz ettiğini görüyoruz. Biz en başından beri söylüyoruz, bu kurulan tesislerin yerleşim yerlerinden ve üretim yapılan alanlardan uzak olması gerekiyor. Bugün yaşanılan olayla, tehlikenin ne kadar büyük olduğu ortada. Biz kimsenin para kazanmasına karşı değiliz. Herkes işini kurallarına göre yapacak” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR