Yavru kediyi alevlerin arasından itfaiye ekipleri kurtardı

Çekmeköy’de bir işyerinin çatısında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, alevlere teslim olan çatıda mahsur kalan yavru kediyi canlarını tehlikeye atarak kurtardı. Kediyi kurtaran itfaiye erleri dumandan etkilendi. O anlar cep telefonu kamer

Asayiş 18.06.2019 12:49:00 0
Yavru kediyi alevlerin arasından itfaiye ekipleri kurtardı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Çekmeköy’de bir işyerinin çatısında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, alevlere teslim olan çatıda mahsur kalan yavru kediyi canlarını tehlikeye atarak kurtardı. Kediyi kurtaran itfaiye erleri dumandan etkilendi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Çekmeköy, Mimarsinan Mahallesi, Mimarsinan Caddesi’nde bulunan 3 katlı bir iş merkezinin çatısı henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı saat 03.30 sıralarında yanmaya başladı. İşyerinin o saatlerde boş olması büyük bir faciayı önlerken, çatıda alevlerin arasında yavru bir kedinin mahsur kaldığı öğrenildi. İtfaiye erleri çatıya merdiven ile ulaşarak yavru kediyi mahsur kaldığı yerden kurtardı. Canlarını tehlikeye atarak yavru kediyi kurtaran itfaiye erleri yoğun dumandan etkilendi. Olay yerindeki sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan itfaiye erlerinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kurtarılan kedi daha sonra itfaiye ekiplerince veterinere götürüldü.

İşyerinde çıkan yangın vatandaş tarafından cep telefonu kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde işyerinin çatış alevli şekilde yanıyor.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR