Silahla vurularak öldürülen anne ile kızın cenazeleri adli tıpa kaldırıldı

SAKARYA’NIN TARAKLI İLÇESİNDE BİR TERMAL TESİSTE BOŞANMAK ÜZERE OLDUĞU ÖĞRENİLEN EŞİNİ VE KAYINVALİDESİNİ SİLAHLA VURARAK ÖLDÜREN ŞÜPHELİYİ YAKALAMA ÇALIŞMALARI SÜRERKEN, ÖLDÜRÜLEN 2 KADININ İSE CENAZELERİ ADLİ TIPA KALD

Asayiş 11.07.2020 17:40:09 0
Silahla vurularak öldürülen anne ile kızın cenazeleri adli tıpa kaldırıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Sakarya’nın Taraklı ilçesinde bir termal tesiste boşanmak üzere olduğu öğrenilen eşini ve kayınvalidesini silahla vurarak öldüren şüpheliyi yakalama çalışmaları sürerken, öldürülen 2 kadının ise cenazeleri Adli Tıpa kaldırıldı.

Olay, Taraklı ilçesinde bulunan bir termal tesiste meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, eşinden boşanmak üzere olduğu öğrenilen İ.K. isimli şüpheli eşi Zeynep Karapekmez ve eşinin annesi Melahat Önlütürk’ü silahla öldürdükten sonra kayıplara karıştı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince iki kadının hayatını kaybettiği tespit edildi. Cenazeler savcının incelemesi ardından termal tesislerden çıkartılarak Taraklı İlçe Hastanesi morguna getirildi. Burada yapılan ilk incelemeler sonrasında cenazelerin Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsünde bulunan Adli Tıp Merkezine getirildi.

Öte yandan, olay sonrası kaçarak kayıplara karışan şüpheli İ.K.’yı arama çalışmaları sürüyor.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR