Şanlıurfa’da eline demir levyeyi alan kadın 21 aracın camını kırdı

ŞANLIURFA’DA MADDE BAĞIMLISI OLDUĞU İDDİA EDİLEN YABANCI UYRUKLU BİR KADIN, SABAHA KARŞI PARK HALİNDEKİ 21 ARACIN CAMINI DEMİR LEVYE İLE KIRDI.

Asayiş 20.09.2020 14:36:41 0
Şanlıurfa’da eline demir levyeyi alan kadın 21 aracın camını kırdı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Şanlıurfa’da madde bağımlısı olduğu iddia edilen yabancı uyruklu bir kadın, sabaha karşı park halindeki 21 aracın camını demir levye ile kırdı.

Edinilen bilgiye göre olay, sabah saat 05.00 sıralarında Haliliye ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre madde bağımlısı olan yabancı uyruklu bir kadın, eline aldığı levye ile hepsi başka illere ait plakalar taşıyan park halindeki 21 aracın camlarını kırdı. Gürültüyü duyup uyanan vatandaşlar, pencereden baktıklarında kadının elindeki levye ile araçların camlarını kırdığını gördü. Evlerinden çıkan vatandaşlar, kadını yakalayarak elindeki levyeyi aldı. Olay yerine çağrılan polis ekipleri, kadını gözaltına alıp Şehitlik Polis Merkezine götürdü. Olay yerinde yapılan incelemede 3 sokakta toplam 21 aracın camlarının kırıldığı belirlendi.

Kadının araçların camlarını kırdığını fark eden ve elindeki levyeyi alıp polise teslim eden Yaşar Kendirli, “Sabaha karşı sesler gelmeye başladı. Balkona çıktım. Bir bayan elinde demir sopa ile bütün araçların camlarını kırıyordu. 30’un üstünde araç vardı. Arkasından gittim, müdahale de ettim, yoksa daha fazla da olabilirdi. Yakaladık ve sabah emniyete teslim ettik. Olayı ilk fark eden benim, müdahale ettim yoksa sayı 70 ya da 80’i bulabilirdi. Madde bağımlısıydı. Yaşı da 40 ila 45 civarındaydı” diye konuştu.

Kadının neden araçların camlarını kırdığının araştırıldığı öğrenildi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR