Sahibinin çalıştıramadığı otomobili alev alev yandı

KOCAELİ’NİN DERİNCE İLÇESİNDE SAHİBİNİN İŞE GİTMEK İSTERKEN ÇALIŞTIRAMADIĞI OTOMOBİL, DAKİKALAR SONRA ALEVLERE TESLİM OLDU. ARACININ YANDIĞINI OTOBÜS DURAĞINDAYKEN ÖĞRENEN VATANDAŞ İSE BÜYÜK ŞOK YAŞADI.

Asayiş 29.04.2020 09:56:27 0
Sahibinin çalıştıramadığı otomobili alev alev yandı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Kocaeli’nin derince ilçesinde sahibinin işe gitmek isterken çalıştıramadığı otomobil, dakikalar sonra alevlere teslim oldu. Aracının yandığını otobüs durağındayken öğrenen vatandaş ise büyük şok yaşadı.

Olay, Kocaeli’nin Derince ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi Canan Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İmran Yücel isimli vatandaş, işe gitmek için 34 VA 5827 plakalı otomobiline bindi. Arızalanan otomobili çalıştıramayan Yücel, aracın kapılarını kilitleyerek işe gitmek için otobüs durağına gitti. Kısa süre sonra otomobilden dumanlar yükselmeye başladı. Otomobilin yandığını fark eden eşi, durumu hemen Yücel’e bildirdi. Olayı gören komşuları ise bir yandan yangın tüpü ile araca müdahale ederken diğer yandan da durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı. Ekipler tarafından yapılan müdahale ile alevler kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Çıkan yangında otomobil kullanılamaz hale geldi. Yanan aracını gören Yücel ise büyük üzüntü yaşadı. Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR