Maltepe Devlet Hastanesinde yangın paniği

Maltepe Devlet Hastanesi Ameliyathane kısmında elektrik kontağından yangın çıktı. Yangının çıkmasıyla birlikte yoğun dumana maruz kalan acil servis bölümünde bulunan girişteki hastalar dışarı çıkarıldı. Acil servis bölümünde k

Asayiş 24.01.2020 18:16:36 0
Maltepe Devlet Hastanesinde yangın paniği
Tarih: 01.01.0001 00:00

Maltepe Devlet Hastanesi Ameliyathane kısmında elektrik kontağından yangın çıktı. Yangının çıkmasıyla birlikte yoğun dumana maruz kalan acil servis bölümünde bulunan girişteki hastalar dışarı çıkarıldı. Acil servis bölümünde kısa süreli panik oluştu.

Olay saat 17.30 sıralarında Altay Çeşme Mahallesinde bulunan Maltepe Devlet Hastanesinin ameliyathanesinde elektrik kontağından yangın çıktı. Elektrik kontağından çıkan yangınla birlikte yoğun dumana maruz kalan ameliyathane ve acil giriş bölümündeki hastalar dışarı çıkartıldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibinin gelmesiyle birlikte yangın söndürüldü. Yangında ölen yada yaralanan olmadı.

Olay görgü tanıklarından olan bir vatandaş,” Ben yan tarafta dükkanda içerideydim ses ile dışarı çıktım. İçerideki hastalar dışarı çıkartıldı. Yangın da ameliyathane bölümündeki MR makinesinin yanması ile gerçekleşmiş, kısa süreli bir panik oldu. İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR