E-5 karayolu Maltepe’deki sır ölümün ayrıntıları ortaya çıktı

E-5 karayolu Maltepe mevkiinde sabah saatlerinde bir erkek cesedi bulunmuş. Polisin araştırmaları sonrasında sır ölümün nedeni ortaya çıktı. Hayatını kaybeden Ferdi K.’nın, alkollü halde motosiklet kullanan arkadaşı Emre U. ile berabe

Asayiş 9.12.2019 14:37:23 0
E-5 karayolu Maltepe’deki sır ölümün ayrıntıları ortaya çıktı
Tarih: 01.01.0001 00:00

E-5 karayolu Maltepe mevkiinde sabah saatlerinde bir erkek cesedi bulunmuş. Polisin araştırmaları sonrasında sır ölümün nedeni ortaya çıktı. Hayatını kaybeden Ferdi K.’nın, alkollü halde motosiklet kullanan arkadaşı Emre U. ile beraber seyir halindeyken kaza yaptıkları, Emre U.’nun alkollü ve ehliyetsiz olduğundan korkup arkadaşını ölüme terk ederek kaçtığı anlaşıldı. Şahısların kazadan kısa süre önce motosikletle ilerlediği anlar kameraya yansıdı.

E-5 karayolu Maltepe mevkiinde sabah saatlerinde orta refüjde bir erkek cesedi bulunmuş, polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatmıştı. Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda, hayatını kaybeden Ferdi K.(21)’nın olay gecesinde yanında bulunan arkadaşı Emre U.(20), Kartal’da Yakacık Mahallesinde yakalanarak gözaltına alındı.

Yapılan araştırmada Emre U.’nun 4 yıllık arkadaşı Ferdi K.’yı çalıştığı işyerinden alarak Kadıköy Moda’ya gittikleri ve burada bir miktar alkol aldıkları tespit edildi. Ardından şahıslar gece saat 00.15 sıralarında Kartal’a gitmek üzere motosiklete binerek yola çıktılar. Motosikleti kullanan Emre U.’nun hakimiyetini kaybetmesiyle kaza meydana geldi. Ehliyetsiz ve alkollü olan Emre U.’nun korkarak arkadaşını kaza yerinde ölüme terk ederek kaçtığı anlaşıldı.

Öte yandan şahısların kazadan bir süre önce motosiklet ile yolda ilerlediği anlar kameraya yansıdı. Görüntülerde motosiklet yolda ilerliyor.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR