Demir doğrama atölyesinde oksijen tüpü patladı

GAZİANTEP'TE, BİR DEMİR DOĞRAMA ATÖLYESİNDE OKSİJEN TÜPÜ PATLADI. PATLAMA SONRASI YANGININ ÇIKTIĞI ATÖLYEDE ŞANS ESERİ KİMSE YARALANMADI.

Asayiş 13.09.2020 00:56:22 0
Demir doğrama atölyesinde oksijen tüpü patladı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Gaziantep’te, bir demir doğrama atölyesinde oksijen tüpü patladı. Patlama sonrası yangın çıkan atölyede şans eseri kimse yaralanmadı.

Olay, Şahinbey ilçesi Barak Mahallesi’nde bulunan bir demir doğrama atölyesinde meydana geldi. İddiaya göre, demir doğrama atölyesinde gece saat 23.00 sıralarında oksijen tüpü kaynaklı bir patlama oldu. Patlamanın etkisiyle atölyede yangın çıkarken, çevredekilerin ihbarı ile olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, patlama sonucu çıkan yangını kısa sürede söndürürken, çok sayıda işçinin çalıştığı atölyede kimsenin yaralanmaması ise en büyük teselli oldu.

Patlama ve yangınla ilgili yazılı bir açıklama yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Cefer Yılmaz, "Bir demir doğrama atölyesinde oksijen tüpünün patlaması söz konusu oldu. Ekiplerimizce olaya müdahale edildi. Şu aşamada endişe edecek bir durum yoktur" ifadelerini kullandı.

Yaşanan olayın ardından itfaiye ekiplerinin fabrika içerisindeki soğutma çalışmaları devam ederken, olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR