Çöp atmaya gitti 6 bin lirasından oldu

ANTALYA'NIN SERİK İLÇESİNDE İŞYERİNİ KAPATMAK ÜZEREYKEN ÇÖPÜ ATMAK İÇİN DIŞARI ÇIKAN MARKET SAHİBİ, 6 BİN LİRASINDAN OLDU. MARKET SAHİBİ DIŞARDAYKEN İÇERİ GİREN HIRSIZ, MASANIN ÜZERİNDEKİ ÇANTADA BULUNAN İÇİNDE 6 BİN L?

Asayiş 29.05.2020 15:37:51 0
Çöp atmaya gitti 6 bin lirasından oldu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Antalya’nın Serik ilçesinde iş yerini kapatmak üzereyken çöp atmak için dışarı çıkan market sahibi, 6 bin lirasından oldu. Market sahibi dışardayken içeri giren hırsız, masanın üzerindeki çantada bulunan 6 bin lirayı alıp kaşla göz arasında ortadan kayboldu. Hırsızlık güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi.

Antalya’nın Serik ilçesinde market sahibi Hasan Küçük, akşam 23.00 sıralarında marketini kapatmak için hazırlık yaparken hayatının şokunu yaşadı. Kasada biriken 6 bin lirayı çantayla birlikte masanın üzerine bırakıp çöp atmaya gittiği esnada dükkana giren hırsız, çantanın içindeki 6 bin lirayı arayı alıp kaçtı. Hırsızlık, marketteki güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi. Eşkali belirlenen hırsızın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Market sahibi Hasan Küçük, "Dün akşam saat 11’de kasayı topladım. Çantanın içinde biriken yaklaşık 5 bin 500-6 bin lira para vardı. Masanın üstüne koydum. Kepengin bir tarafını kapattım bir tarafı açıktı. Kapıyı elimle örttüm. Karşıya çöp atmaya gittim, 5 dakika gittim geldim. İçeriye hırsız girdi ve yaklaşık 5 bin 500-6 bin lira paramı aldı. Ondan sonra kamera görüntülerine baktım ve polisi aradım" diye konuştu


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR