Beyoğlu’nda hırsız şoku yaşayan ünlü profesör, geçtiğimiz yıl Üsküdar’da aracıyla yayaların arasına dalmıştı

Beyoğlu’nda hırsızlık şoku yaşayan ünlü profesör Zeki Fındıkoğlu’nun, geçtiğimiz yıl Üsküdar’da aracıyla yayaların arasında dalmıştı. Cipini park etmek isterken yanlışlıkla gaza basan Fındıkoğlu, kaldırımdaki yayalar?

Asayiş 18.02.2020 17:05:38 0
Beyoğlu’nda hırsız şoku yaşayan ünlü profesör, geçtiğimiz yıl Üsküdar’da aracıyla yayaların arasına dalmıştı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Beyoğlu’nda hırsızlık şoku yaşayan ünlü profesör Zeki Fındıkoğlu’nun, geçtiğimiz yıl Üsküdar’da aracıyla yayaların arasında dalmıştı. Cipini park etmek isterken yanlışlıkla gaza basan Fındıkoğlu, kaldırımdaki yayaları ezdikten sonra panikle bir kamyona arkadan çarpmıştı. O anlar güvenlik kameralarına da yansımıştı.

Beyoğlu Pürtelaş Mahallesi Hasan Efendi Sokak’ta bugün sabah saatlerinde meydana gelen olayda bir üniversitede güzel sanatlar fakültesi öğretim üyesi olarak görev yapan Prof. Dr. Zeki Fındıkoğlu işe gitmek için evden çıktığı sırada hırsız şoku yaşadı. Cipinde bir şahsın olduğunu gören profesör hemen aracın kapılarını kilitleyerek durumu eşi Nuriye Fındıkoğlu’na ve polise haber verdi.

Ünlü profesörün eşi hırsızı böyle etkisiz hala getirdi

Profesörün eşi Nuriye Fındıkoğlu’nun hırsızı etkisiz hala getirdiği anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, Prof. Dr. Zeki Fındıkoğlu, aracının içinde bir şahsın olduğunu fark edince şaşkınlık yaşıyor. Ardından ünlü profesör aracın kapılarını kilitliyor. Bir süre sonra profesörün eşi Nuriye Fındıkoğlu’nun geldiği görülüyor. Nuriye Fındıkoğlu hırsızı araçtan indiriyor. Hırsız ve Nuriye Fındıkoğlu arasında arbede yaşanıyor ancak şüpheli kaçamıyor.

Geçtiğimiz yıl yayaların arasına dalmıştı

Ünlü profesör geçtiğimiz yıl Üsküdar Çengelköy’de aracıyla yayaların arasında dalmış, o anlar güvenlik kameralarına yansımıştı. Üsküdar Çengelköy’de 25 Mart 2019’da yaşanan olayda Prof. Dr. Zeki Fındıkoğlu direksiyon başında olduğu cipi geri geri park etmeye çalıştığı sırada fren yerine gaza bastı. Kontrolden çıkan cip, o esnada kaldırımda yürüyen yayaların arasına daldı. Kaldırımdaki yayalara çarptıktan sonra panikleyen sürücü, bu sefer de yol üzerinde park halinde olan bir kamyona hızla arkadan çarptı. Kamyona çarparak yaralanan profesörün kaburgasında kırık oluşurken, cipin çarptığı vatandaşlardan ikisi de yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar tedavi edilmek üzere ambulans ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

(ÖFA

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR