Akçakoca’da selde mahsur kalan 21 fındık işçisi helikopter ile kurtarıldı

Düzce’nin Akçakoca İlçesinde Meydana Gelen Sel Ve Su Baskınlarında Kırsal Alanda Mahsur Kalan Çocuğu Çocuk 21 Fındık İşçisi, Türk Kara Kuvvetleri Helikopteri İle Kurtarılarak Düzce Stadına İndirildi.

Asayiş 18.07.2019 10:56:00 0
Akçakoca’da selde mahsur kalan 21 fındık işçisi helikopter ile kurtarıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

DÜZCE(İHA) – Düzce’nin Akçakoca ilçesinde meydana gelen sel ve su baskınlarında kırsal alanda mahsur kalan çoğu çocuk 21 fındık işçisi, Türk Kara Kuvvetleri Helikopteri ile kurtarılarak Düzce Stadına indirildi.

Düzce’de dün gece başlayan ve aralıklarla şiddetli bir şekilde devam eden yağışlar bölgede etkili oldu. Yağışlar nedeniyle dereler taştı bazı evlerin bodrum katlarını su bastı. Cumayeri ve Akçakoca ilçesinde etkili olan yağış nedeniyle sel ve su baskınları yaşandı. Yaşanan sel ve su baskınlarında Akçakoca ilçesi kırsalında bulunan fındık işçileri ise mahsur kaldı. Kırsal alanda mahsur kalan çoğu çocuk 21 kişi, bölgede arama tarafa faaliyetleri yapan Kara Kuvvetleri helikopteri ile tespit edildi.

Tespitin ardından fındık işçilerinin olduğu alana inen helikoptere alınan işçiler, Düzce Stadına getirildi. Burada Sağlık Bakanlığı tarafından tahsis edilen 4 ambulansta kontrolleri yapılan 21 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR