Vali Karaloğlu: “Kararımız ekonomik faaliyetleri içeren ticari araçları ve işçi servislerini kapsamamaktadır”

ANTALYA VALİSİ MÜNİR KARALOĞLU, ANTALYA’YA KARAYOLU, DENİZYOLU VE HAVAYOLU İLE GİRİŞ YAPACAK KİŞİLERİN 14 GÜN SÜREYLE GÖZLEM ALTINA ALINACAĞINI AÇIKLAMASININ ARDINDAN YENİ BİR AÇIKLAMA DAHA YAPTI. KARALOĞLU, “DÜN ALDIĞIMIZ 20

Antalya 2.04.2020 12:36:41 0
Vali Karaloğlu: “Kararımız ekonomik faaliyetleri içeren ticari araçları ve işçi servislerini kapsamamaktadır”
Tarih: 01.01.0001 00:00

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya’ya karayolu, denizyolu ve havayolu ile giriş yapacak kişilerin 14 gün süreyle gözlem altına alınacağı kararının ekonomik faaliyetleri içeren ticari araçları ve işçi servislerini kapsamadığını duyurdu.

Vali Karaloğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada " “Dün aldığımız 2020/14 nolu kararımız ekonomik faaliyetleri içeren ticari araçları ve işçi servislerini kapsamamaktadır. Bunlar dışında kalan özel araçlar dahil, tüm araçlar için aldığımız karar geçerlidir” dedi.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, dün Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Bugün aldığımız Hıfzıssıhha Kurulu 2020/14 Kararı ile her ne şekilde olursa olsun, (Karayolu, Denizyolu, Havayolu) Antalya’ya giriş yapacak kişilerin 14 gün süreyle ikametgâhlarında sıhhi gözlem altına alacağız” ifadelerini kullanmıştı. Bugün alınan kararla ilgili detayı paylaşan Karaloğlu “Dün aldığımız 2020/14 nolu kararımız ekonomik faaliyetleri içeren ticari araçları ve işçi servislerini kapsamamaktadır. Bunlar dışında kalan özel araçlar dahil, tüm araçlar için aldığımız karar geçerlidir. Tüm kararlar Antalya’mız için. Lütfen uyalım” dedi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR