Kaş ve Demreli vatandaşlar 1 Mayıs’ı konserle kutladı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ’NÜ İLÇELERDE MOBİL KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK OTOBÜSÜ ÜZERİNDEN VERİLEN KONSERLE KUTLADI.

Antalya 2.05.2020 11:49:12 0
Kaş ve Demreli vatandaşlar 1 Mayıs’ı konserle kutladı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Antalya Büyükşehir Belediyesi 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü ilçelerde Mobil Kültür Sanat Etkinlik Otobüsü üzerinden verilen konserle kutladı. Büyükşehir Belediyesi salgın nedeniyle sanatlarını icra edemeyen yerel sanatçılara da destek olmak amacıyla oluşturduğu orkestra ile Kaş ve Demre’de Mobil Otobüs üzerinden halka muhteşem bir konser verdi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, tüm dünyada pandemi ilan edilen Korona virüs salgınına karşı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü evlerinde kutlayan vatandaşlar için sürpriz bir etkinlik düzenledi. 1 Mayıs İşçi Bayramı ve Mübarek Ramazan Ayı nedeniyle Kaş merkez Çavdır, Kınık, Yeşilköy, Kalkan mahalleleri ile Demre Merkez’de mobil konser etkinliği düzenlendi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatı ile salgın nedeniyle işsiz kalan yerel sanatçıları desteklemek amacıyla, Müzisyenler ve Sanatçılar Federasyonu işbirliği ile bir araya gelen yerel sanatçılar Kaş ve Demreli vatandaşlar için konser verdi. Mobil Kültür Sanat Etkinlik Otobüsü üzerinde konser veren yerel sanatçılar orkestrasının konserine ilgi de yüksek oldu.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR