Kaleiçi sokakları çiçeklerle süsledi

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KALEİÇİ SOKAKLARINI BİNLERCE ÇİÇEKLE SÜSLEDİ. RENGARENK ÇİÇEKLER, SALGIN NEDENİYLE SAKİN GÜNLER GEÇİREN TARİHİ KALEİÇİ’NİN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATTI.

Antalya 1.05.2020 12:54:49 0
Kaleiçi sokakları çiçeklerle süsledi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaleiçi sokaklarını binlerce çiçekle süsledi. Rengarenk çiçekler, salgın nedeniyle sakin günler geçiren tarihi Kaleiçi’nin güzelliğine güzellik kattı.

Korona virüsü önleme ve etkilerini azaltmaya yönelik çalışmalarına aralıksız devam eden Büyükşehir Belediyesi, kentin estetiğine yönelik projelerine de devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nın yaptığı çalışmayla tarihi Kaleiçi sokakları çiçek bahçesine döndü. Sokakları süsleyen rengarenk binlerce çiçek, kentin göz bebeği Kaleiçi’nin güzelliğine güzellik kattı. Salgın nedeniyle sakin günler geçiren tarihi sokaklarda renk cümbüşü yaşanıyor. Kaleiçi korona virüs sonrası ziyaretçilerini en güzel şekilde karşılayacak.

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, bu kapsamda Hıdırlık, Hesapçı Sokak ve Keçili Parkta bitki bakımları ve yeni dikimler gerçekleştirdi. Ekipler, Kaleiçi sokaklarını mevsimlik menekşe, aslanağzı, petunya çiçekleri ile saksıları da çalı ve ağaç grubu rengârenk bitkilerle süsledi. Begonvil, hanımeli, kokulu yasemin, kurdela, mercan çalısı, irisina, alternathera, taflan türü kalıcı bitkiler de muhteşem bir görsel sunuyor.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR