Başkan Esen, taksi şoförlerini dinledi

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Toros Mahallesinde Cihan Taksi Durağını Ziyaret Etti. 07 T 2263 Plakalı Taksinin Direksiyonuna Geçerek, Taksi Şoförleriyle Hem Sohbet Etti, Hem De Yaşadıkları Sorunlara Bizzat Tanık Oldu.

Antalya 19.01.2020 12:05:45 0
Başkan Esen, taksi şoförlerini dinledi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Toros Mahallesinde Cihan Taksi Durağını ziyaret etti. Taksinin direksiyonuna geçerek, taksi şoförleriyle hem sohbet etti, hem de yaşadıkları sorunlara bizzat tanık oldu.

Taksicilerle bir süre sohbet eden Başkan Semih Esen “Konyaaltı’nda halkına hizmet eden tüm esnaflarımız gibi taksici kardeşlerimizle de sürekli temas halindeyiz. Kendilerini ziyaret ederek hem kentimiz hakkında sohbet ediyor hem de istek ve şikayetlerini dinliyorum. Onlar da bizi misafirperverce konuk ediyor. Taksici arkadaşlarıma işlerinde kolaylıklar ve bol kazançlar diliyorum” dedi.

Ardından taksinin direksiyonuna geçen Başkan Esen, taksici esnafıyla hem kenti gezdi, hem de onların yaşadıkları sorunlara bizzat tanık oldu. Esen, “İşleri gereği vatandaşla birebir iletişim halinde olan taksiciler, ülkenin nabzını tutan kimselerdir. Konyaaltı Belediyesi olarak bizler her zaman esnafımızın yanındayız” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR