Mamak’ta temizliğe devam

Mamak Belediyesi’nin Başlattığı Köşe Bucak Temizlik Ve Bakım Çalişmasi Kapsamında Diriliş Ve Altınevler Mahalleleri Baştan Sona Temizlenerek Bakım Çalişmalari Yapıldı. 250 Kişilikten Oluşan Hizmet Ordusu, Yol Tabelalarından Otobüs

Ankara 10.12.2019 10:14:16 0
Mamak’ta temizliğe devam
Tarih: 01.01.0001 00:00

Mamak Belediyesinin başlattığı köşe bucak temizlik ve bakım çalışması kapsamında Diriliş ve Altınevler mahalleleri baştan sona temizlenerek bakım çalışmaları yapıldı.

250 kişilik Mamak Belediyesi temizlik ekibi, yol tabelalarından otobüs duraklarına, çöp konteynerlerinden ağaç budamaya kadar detaylı bir çalışma gerçekleştirdi. İlçe genelinde sürdürülen hummalı bakım çalışmaları ile Mamak’ın sokaklarına ve çevresine sahip çıktıklarını ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Her hafta sonu bir mahallemizde uygulanan köşe bucak temizlik ve bakım çalışmamız kapsamında ekiplerimiz mahallelerimizi köşe bucak temizliyor, pazar yerlerini yıkıyor, yeşil alanlarda bakım ve ilaçlama işlemi uyguluyor. Yollarımız onarılıyor, ardından asfaltlanıyor. Vatandaşlarımızın da bu çalışmalara hassasiyetle yaklaşarak daha duyarlı olmalarını, Mamakımızın güzelliğini korumalarını istiyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR