Mamak sokak hayvanlarını unutmadı

Mamak Belediyesi, Kış Şartlarinda Doğadaki Hayvanları Unutmuyor. İlçe Genelinde Ağır Kış Şartlarinin Olumsuz Etkilerine Karşı Tüm Tedbirler Alırken Doğadaki Hayvanlara Da Şefkat Eli Uzatılıyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne Ba

Ankara 11.12.2019 10:00:42 0
Mamak sokak hayvanlarını unutmadı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Mamak Belediyesi, kış şartlarında doğadaki hayvanları unutmuyor. İlçe genelinde ağır kış şartlarının olumsuz etkilerine karşı tüm tedbirler alınırken, doğadaki hayvanlara da şefkat eli uzatılıyor.

Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı veterinerlik hizmetleri ekipleri, kışın doğadaki hayvanlarının yaşamlarını sürdürebilmesi için yemek artıkları, kuru yem ile protein ve enerji değeri yüksek mamaları ilçenin değişik yerlerinde oluşturulan beslenme noktalarına bırakıyor.

Sosyal belediyecilik kapsamında sokak hayvanları için birçok çalışma gerçekleştirdiklerini kaydeden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Şefkat elini tüm canlılara uzatmaya çalışıyoruz. Özellikle soğuk kış aylarında sokak hayvanları yemek bulmakta oldukça zorlanıyor. Belediye olarak belirlediğimiz noktalarda besleme yaparak, aç kalmalarını engelliyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR