Gölbaşı’nda sinema keyfi başlıyor

GÖLBAŞI BELEDİYESİ, HAYATA GEÇİRDİĞİ 'SİNEMA KEYFİ' PROJESİYLE GÖLBAŞI'NDA YAŞAYAN VATANDAŞLARA FİLM SEYİR KEYFİ SUNACAK. CEP HERKÜLÜ NAİM SÜLEYMANOĞLU FİLMİ İLE AÇILACAK PERDE HER HAFTA FARKLI BİR FİLMİ AĞIRLAYACAK.

Ankara 4.06.2020 12:44:17 0
Gölbaşı’nda sinema keyfi başlıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Gölbaşı Belediyesi, hayata geçirdiği "sinema keyfi" projesiyle Gölbaşı’nda yaşayan vatandaşlara film seyir keyfi sunacak. Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu filmi ile açılacak perde her hafta farklı bir filmi ağırlayacak.

Gölbaşı’nda açık hava sinema keyfi Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu ile başlıyor. Hayata geçirdikleri "sinema keyfi" projesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, araçlarda keyifle izlenecek filmleri Gölbaşı halkı ile buluşturacaklarını aktararak, şunları kaydetti:

“Normalleşmeye başladığımız bu süreçte sizlere bir nebze de olsa moral vermek en büyük arzumuz. Araçlarınızda güvenli ve keyifli bir şekilde izleyebileceğiniz filmleri sizlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Her hafta saat 21.00‘de 15 Temmuz Şehitler Anıtı karşısında birbirinden güzel filmleri izlemek için sizleri bekliyoruz. Etkinliğimiz tamamen ücretsiz olacak. Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu başarılarla dolu bir hikayenin perdeye yansıması. Mısır ve gazozunuz eşliğinde geçireceğiniz keyifli bir akşam dilerim. Bizlere sosyal medya hesaplarımızdan en güzel fotoğraflarınızı ulaştırarak yine bizleri etiketlemeyi ihmal etmeyin.”


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR