Vali Elban, şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu

Ağrı Valisi Süleyman Elban ve eşi Beyza Elban, Anneler Günü münasebetiyle şehit anneleri ve eşleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.Orduevi’nde düzenlenen iftar programında Vali Elban ve eşi masaları tek tek gezerek Şehit annelerinin v

Ağrı 13.05.2019 11:09:56 0
Vali Elban, şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ağrı Valisi Süleyman Elban ve eşi Beyza Elban, Anneler Günü münasebetiyle şehit anneleri ve eşleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Orduevi’nde düzenlenen iftar programında Vali Elban ve eşi masaları tek tek gezerek Şehit annelerinin ve eşlerinin Anneler Günü’nü kutladı.

Şehit anneleri ve gazi yakınlarıyla bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirten Vali Elban,’’Çok kıymetli Şehitlerimizin ve Gazilerimizin aileleri öncelikle hepinizin Ramazan Ayınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Ramazanınız mübarek olsun. Bugün Anneler Günü, annelerin en şereflisi olan Şehit ve Gazi annelerimizin ellerinden öpüyorum ve anneler gününü kutluyorum. Ülkemizdeki tüm Şehit annelerinin ve Gazi annelerinin de anneler gününü tebrik ediyorum. İftar sofrasında sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu bizlere yaşattığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Davetimize icabet ettiğiniz için bizleri onurlandırdınız. Ben bu vesileyle ülkemizin bekası ve dirliği için, göklerde bayrağımızın inmemesi, ezanımızın susmaması için inancı uğruna Şehit olan tüm şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş tüm gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum’’ dedi.

İftar Programına Vali Süleyman Elban, eşi Beyza Elban, 12.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Faruk Metin, Cumhuriyet Başsavcısı Tunay Pulça, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cemil Lütfi Özkul, diğer protokol üyeleri, Şehit ve Gazi aileleri katıldı.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR