Belediye Başkanı Emre, mesaiye temizlik personeliyle başladı

BESNİ BELEDİYE BAŞKANI EYYUP MEHMET EMRE, SABAHIN ERKEN SAATLERİNDE GÖREVE BAŞLAYAN TEMİZLİK PERSONELİ İLE BERABER İLÇE MERKEZİNDEKİ ÇÖP KONTEYNERLERİNDEKİ ÇÖPLERİ TOPLADI.

Adıyaman 10.08.2020 14:30:42 0
Belediye Başkanı Emre, mesaiye temizlik personeliyle başladı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, sabahın erken saatlerinde göreve başlayan temizlik personeli ile beraber ilçe merkezindeki çöp konteynerlerindeki çöpleri topladı.

Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, mesaiye başlayan işçilere kahvaltılık ikram etti.

Amaçlarının daha temiz bir Besni oluşturmak olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Emre, “Peygamberimiz (sav) Efendimiz bir hadisinde ‘Temizlik imandan gelir’ buyurmuşlardır. Bizlerde bu düsturla ilçemizin temizliğine önem gösteriyoruz. Personellerimiz temizlik ve hijyen açısından ilçemizin tüm yükünü omuzlamakta, bugün onlarla beraber ilçemizdeki çöp toplama görevine beraber başladık ve bu zorlu görevde onlara destek olmak istedik.

Şunu da belirtmek isterim ki önemli olan temizlemek değil personellerimiz her gün bu görevi layıkıyla yerine getiriyor zaten, önemli olan kirletmemektir. Çevremize karşı duyarlı olmak ve çevremizi her daim temiz tutmak gerekiyor. Kıymetli hemşerilerimizden ricamız temizlik konusunda daha fazla hassasiyet göstermeleri ve çevrelerine karşı duyarlı olmalarıdır. Her gün şehrimizin temizliği için çalışan personelimize teşekkür ediyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR