Başkan Kılınç orucunu vatandaşlarla birlikte açtı

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, orucunu Adıyaman Belediyesi tarafından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinin hemen karşısında bulunan alanda kurulan iftar çadırında vatandaşla birlikte açtı.Adıyaman Belediyesi’nin b

Adıyaman 12.05.2019 17:20:32 0
Başkan Kılınç orucunu vatandaşlarla birlikte açtı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, orucunu Adıyaman Belediyesi tarafından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinin hemen karşısında bulunan alanda kurulan iftar çadırında vatandaşla birlikte açtı.

Adıyaman Belediyesi’nin bu yıl da Ramazan ayında Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine il dışından, ilçelerden yada il merkezinden gelip, kalmak zorunda olan vatandaşlar için Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinin hemen karşısında bulunan Adıyaman Belediyesine ait otopark alanında kurduğu iftar çadırı vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Önemli bir sosyal belediyecilik olarak kabul edilen iftar çadırına konuk olan Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, vatandaşlarla ve hasta yakınlarıyla bir araya gelip, iftarını açtı.

İftar sonunda bir değerlendirmede bulunan Başkan Kılınç, Ramazan ayının maneviyatını vatandaşlarla birlikte yaşamaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Ramazan ayı paylaşmak ve dayanışma içerisinde olmak demektir. Biz de bu vesileyle bugün ki orucumuzu hemşerilerimizle birlikte, hastane karşısında kurduğumuz iftar çadırında açtık. Ramazan ayının heyecan ve coşkusunu bu vatandaşlarımızla birlikte yaşamak istedik. Rabbim hepimizin orucunu kabul etsin inşallah” diye konuştu.

Her fırsatta halkla bir araya gelmeye özen gösteren Belediye Başkanı Süleyman Kılınç’ın kendileriyle birlikte iftar açmasından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise Başkan Kılınç’a teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR