Adana’da 11 okul güçlendirildi

ADANA VALİSİ MAHMUT DEMİRTAŞ, YAPIMI TAMAMLANAN 28 DERSLİKLİ MEHMET TAL İMAM HATİP ORTAOKULU İLE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI YAPILAN ÖĞRETMEN ZEYNEP ERDOĞDU ORTAOKULUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU.

Adana 28.05.2020 15:09:49 0
Adana’da 11 okul güçlendirildi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, "Bir ülkenin geleceğine yapılan en büyük yatırım eğitim yatırımıdır" dedi.

Vali Demirtaş, yapımı tamamlanan 28 derslikli Mehmet Tal İmam Hatip Ortaokulu ile güçlendirme çalışmaları yapılan Öğretmen Zeynep Erdoğdu Ortaokulunda incelemelerde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun’un da katıldığı inceleme gezilerinde Vali Demirtaş, okul binalarında yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı.

İnceleme ziyareti sırasında yaptığı değerlendirmede öncelikli olarak hayırsever Mehmet Tal’a teşekkür eden Vali Demirtaş, “Bir ülkenin geleceğine yapılan en büyük yatırım eğitim yatırımıdır. Bizler bu doğrultuda devletimizin tüm imkanlarını gelecek nesillerimiz için seferber ediyoruz. Çocuklarımızın en iyi imkanlara sahip olması, en kaliteli eğitimi alabilmesi için gösterdiğimiz bu çabalara büyük katkılar sunan tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Yarınların teminatı çocukların daha sağlıklı ve daha donanımlı binalarda eğitim görebilmeleri için güçlendirme çalışmalarının da sürdürüldüğünü belirten Vali Demirtaş, il genelinde 11 okulda bu çalışmaların tamamlandığını söyledi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR