Spor Toto 2. Lig sona...
Gizli salgın hızla yayılıyor!
Mescidi Haram'a ayakkabıyla girmek istemiş
Kadınlar da öldürür!
Ankara'da tedavi gördüğü hastanede 23 aralık gecesi hayatını kaybeden ve önceki gün İstanbul'da son yolculuğuna uğurlanan eski başbakanlardan Adnan Menderes'in oğlu Aydın Menderes'in Aksiyon dergisine verdiği son mülakatında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan Ergenekon ve Balyoz davalarının arkasında durmasını istediği ortaya çıktı.
Aksiyon dergisi, Menderes'le yapılan son görüşmeyi kapağına taşıdı. Menderes, babasının neden cuntacıların üzerine gidemediğini “Hainler vardı, çevresi kuşatılmıştı, yalnız ve çaresizdi” sözleriyle anlattı. Menderes, Başbakan Erdoğan'ın tarihten ders çıkarıp Ergenekon ve Balyoz davalarının arkasında durmasının son derece önemli olduğuna dikkat çekti. Babası için “Menderes yalnızdı” ifadesini kullanan Aydın Menderes'e göre o günkü şartlar içinde Emniyet içindeki bazı Demokrat Parti'ye (DP) bağlı görevlilerle cuntanın peşine düşüp bunları açığa çıkarmak kolay değildi.
Aydın Menderes güncel gelişmelere ilişkin ise şunları söyledi: “Bugünkü AK Parti iktidarının cesaretle asker içindeki illegal her türlü oluşumun üstüne gitmesi, Ergenekon ve Balyoz adıyla anılan davaların açılmış olması son derece de önemli bir gelişmedir. Gereken dersi çıkartıp uygulamak AK Parti iktidarına nasip olmuştur. Söz konusu adımların atılmış olması ne kadar önemli ise de sadece bunlarla askerin artık darbe yapamasa da siyasete müdahalesinin bütün yollarını ve ihtimallerini kapatacağını farz etmek ciddi bir eksiklik olur.”
Yaşam Haberleri için TIKLAYIN
Dayakçı koca için Başbakan'dan talimat!
Mescidi Haram'a ayakkabıyla girmek istemiş
Van ve Somali'ye yardım eden hayırseverlere...
Öke: İrticacı diyenler kandilde mesaj atıyor
Başbakan'ın sağlık durumu nasıl?
Mescid-i Nebevî'deki 8 sütunun hikmeti
Erbakan'ın şehadet anını anlattı
İçine kapanık insanlar da başarılı
Yorumlar