AK Parti Tuşba Belediye Meclis Üyesi Adayları toplantısı yapıldı

AK Parti Tuşba İlçe Başkanlığı Belediye Meclis Üyesi adayları ile ilk toplantısını yaptı. Toplantıya, İlçe Başkanı Muğdat Günini, Kadın Kolları Başkanı Hacer Şevgin Altın, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Bayram ve Beledi

Van 27.02.2019 00:34:58 0
AK Parti Tuşba Belediye Meclis Üyesi Adayları toplantısı yapıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ziya Türk'ün haberi

AK Parti Tuşba İlçe Başkanlığı Belediye Meclis Üyesi adayları ile ilk toplantısını yaptı. Toplantıya, İlçe Başkanı Muğdat Günini, Kadın Kolları Başkanı Hacer Şevgin Altın, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Bayram ve Belediye Başkan adayı Salih Akman katıldı.

AK Parti Tuşba Belediye Meclis Üyesi Adayları Toplantııs

HERKESİMİ KUCAKLAYAN BİR MECLİS ÜYESİ LİSTESİ HAZIRLADIK

Toplantıda yaptığı konuşmada Belediye Meclis Üyesi adaylarını büyük bir hassasiyetle belirlediklerini söyleyen AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Muğdat Günini, “Belediye meclis üyesi adaylarını büyük bir titizlikle belirlemek için azami gayret gösterdik. İnsani özellikleri, mesleki nitelikleri, toplum karşılıkları, coğrafi ve aile temsiliyetleri de gözetilerek, Tuşba ilçemizde yaşayan herkesi ve her kesimi kucaklamaya çalıştık. Niyetimiz ilçemizde seçimleri kazanmak ve hizmetlerimizle halkımızı buluşturmak” dedi.

BAŞARIYI HEP BİRLİKTE YAKALAYACAĞIZ

Başarıyı yakalamanın öncelikli şartının biz kültürü ve dava inancı ile çalışmak olduğunu söyleyen Muğdat Günini, “Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Necdet Takva Bey ile birlikte Van’ı ayağa kaldıracağız. Biz bir ümmet bilinci ve kardeşlik inancı içerisinde hareket ediyoruz. Bu nedenle önemli olan listede olmak veya olmamak, sıralamada şurada veya burada olmak değil, asıl olan ilçemizde seçimleri kazanmak için dava şuuru ve gayretiyle çalışmaktır. Başarıyı mevcut Tuşba Belediye Başkanımız Fevzi Özgköçe Hocamızın ve Belediye Başkan Adayımız Salih Akman beyin heyetleri ile birlikte yakalayacağız. Ana kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarımızla birlikte gidilmedik mahalle, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Biz Tuşba olarak ilçemizde başarılı olursak, Büyükşehir’de de başarılı oluruz.” dedi.

AK Parti Tuşba Belediye Meclis Üyesi Adayları Toplantııs

HEDEFİMİZ CUMHURBAŞKANIMIZIN MİSYON VE VİZYONU

Siyasi çalışmalarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu misyon ve vizyon doğrultusunda sürdürdüklerini ifade eden Muğdat Günini, “Van’da yaşıyoruz ve herkes gibi biz de içinde yaşadığımız şartlardan etkileniyoruz. Bu nedenle bilmeyerek ve farkında olmayarak hata ve kusurlarımız olabilir. Ancak bunlar bizimle paylaşıldığında memnun oluyoruz. Çünkü bizim amacımız liderimizin öncülüğünde sürdürdüğümüz, ibadet niyetiyle yaptığımız çalışmalarda ilçemizi, ilimizi, ülkemizi dünyada öncü yapmak, ümmetin umudu olan hareketimizi başarılı bir şekilde gelecek kuşaklara taşımak. Bu duygularla yaptığımız çalışmada tüm gönüldaşlarımızı destek vermeye davet ediyorum” dedi.

TEŞKİLATIMIZA EMEK VERENLERİN TECRÜBELERİNDEN YARARLANACAĞIZ

AK Parti’nin kuruluşundan bu güne kadar teşkilat kademesinde görev almış ve emek vermiş olan büyüklerin tecrübelerinden yararlanmak istediklerini söyleyen Muğdat Günini, “Teşkilatlarımızın her kademesinde görev alan kardeşlerimiz bizim için büyük bir öneme sahip. Biz gönül insanı olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu nedenle bugüne kadar emek veren kardeşlerimize. hem hak ettikleri değeri vermeyi, hem de sahip oldukları tecrübelerden çalışmalarımızda yararlanmayı amaçlıyoruz. Çünkü kazanılmış tecrübeler halkımızın ve teşkilatımızın ortak değeridir. Hizmet üretirken halkımızın ortak değerini yine halkımızla buluşturmak bizim önceliklerimizden. Eski ilçe başkanlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz, belediye başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz ile birlik ve beraberlik içerisinde davamıza hizmet etmek istiyoruz. Bunun için gerekli çalışmaları bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sürdüreceğiz” diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

AK Parti Tuşba Belediye Meclis Üyesi Adayları Toplantııs

SALİH AKMAN, ‘ADAYLIK SORUMLULUKTUR’

Toplantının devamında söz alan Tuşba Belediye Başkan Adayı Salih Akman, “Daha önce milletvekili adaylığı ve belediye başkan adaylığı için müracaatlarım oldu. Ancak verilmediği zamanlarda nefsimi düşünüp davaya ve teşkilata küsmek yerine, sandığıma, mahalleme ve teşkilatıma sahip çıkarak çalışmalarıma devam ettim. Şimdi de Allah nasip etti Tuşba Belediye Başkan Adayı oldum. Adaylık aslında hem halkın, hem kentin, hem teşkilatın hem de ülkemin üzerime verdiği bir sorumluluktur.” dedi

DEĞERİMİZ LİSTEDEKİ YERİMİZLE DEĞİL, SAMİMİYETİMİZ VE ÇALIŞMAMIZDADIR

Meclis üyeleri açısından listedeki sıralamadan çok çalışmalara verilecek desteği önemsediklerini dile getiren Salih Akman, “Adaylığım açıklandığı andan itibaren sorumluluk duygusu ile çalışmalarımı sürdürüyorum. Meclis üyesi aday listemizi de bu sorumluluk hassasiyeti doğrultusunda teşkilatımızın öncülüğünde bir ekip çalışması titizliği ile oluşturmaya çalıştık. Çalışmalarımızda listede olmak veya olmamak, birinci sırada olmak veya 28. sırada olmak bir şeyi değiştirmeyecek. Bizim açımızdan çalışmalara ne kadar destek olduğu, ne kadar katıldığı ve sorumluluklarını ne kadar yerine getirdiği önemlidir. Belediye başkanlığını kazanırsak hepimiz kazanmış olacağız, amacımız ilçemizi AK BELEDİYECİLİK ile buluşturmaktır” diyerek birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

AK Parti Tuşba Belediye Meclis Üyesi Adayları Toplantııs

BİREYSEL ÇALIŞMA DEĞİL TOPLUMSAL ÇALIŞMA YAPACAĞIZ

Sadece bireysel çalışma yapmanın kişinin kendisine ve çevresine zarar verdiğine dikkat çeken Salih Akman, “Bireysel çalışma yaparsak herkes kaybeder. Oysa biz toplumsal çalışma yaparak hep birlikte kazanmak istiyoruz. Çünkü bizim yapmamız gereken toplumsal çalışmaya çocuklarımızın, ailemizin, mahallemizin, ilçemizin, ilimizin ve ülkemizin ihtiyacı var. Başarıyı yakalamak için çevremizi ve ailemizi çalışmalara katmamız, önümüzdeki bir aylık süreci tempolu ve güçlü bir şekilde çalışarak değerlendirmemiz gerekiyor.” dedi.

SALİH AKMAN HİÇ BİR YAKININI LİSTEYE YAZMADI

Tuşba Belediye Meclis Üyesi aday listesinde Tuşba Belediye Başkan Adayı Salih Akman’ın hiçbir yakını bulunmuyor. Belediye Başkan Adayı olmasının ailesi ve akrabaları için yeterli olduğu için, meclis üyesi adaylarının Tuşba’da yaşayan her kesimi kucaklayan bir liste olması için çaba sarf eden Salih Akman, başarıyı yakalamak için her kesime kucak açarak, Tuşba Meclis Üyesi Aday Listesini bir aile şirketine dönüştürmedi.

TOPLANTIYA KATILAN TUŞBA BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI

1-

Ümit Kanan

Müteahhit

2-

Havva Duran

Siyaset

3-

Sıracettin Ünlü

İnşaat Mühendisi

4-

Azad Gülengül

İnşaat Mühendisi

5-

Aziz Deniz

İşçi

6-

Zübeyir Yıdızbaş

Karayolları

7-

Mahmut Ekinci

Tekniker

8-

Murat Darğın

İnşaat

9-

Mehmet Şirin Maral

Ticaret

10-

Nuri Arvas

Esnaf/Ticaret

11-

Mehmet Şirin Oflas

İşletmeci

12-

Nüsret Yıldız

Taşocağı İşletmecisi

13-

Hasan Kılıltaş

İşletmeci/Esnaf

14-

Ayşe Koç

İş Kadını

15-

Cevdet Şahar

Çiftçi/Emekli

16-

Tahsin Eşme

Ticaret

17-

Necmettin Özgökçe

Şoför

18-

Mustafa Uçar

Ticaret

19-

Yusuf Özkol

İşçi

20-

Semih Karakurt

Avukat

21-

Tülün Kurtuluş

Esnaf

22-

Taner Sönmez

Orman Ürünleri

23-

Suat Dinci

Yönetici

24-

Necdet Varşak

Araç Kiralama

25-

Hakan Haskanlı

İnşaat/Otomotiv

26-

Ozan Özkan Pınar

Müteahhit

27-

Berrin Sürmeli

Dekanlık Özel Kalem

28-

İlknur Eriş

Ev Hanımı

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR