Belediye Başkanı Ayhan vatandaşlardan destek istedi

Akçakale Belediye Başkanı ve Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Abdülhakim Ayhan, bir araya geldiği vatandaşlardan destek sözü aldı.Akçakale Belediye Başkanı ve Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Abdülhakim Ayhan, ilçe genelinde kır

Şanlıurfa 12.02.2019 13:05:14 0
Belediye Başkanı Ayhan vatandaşlardan destek istedi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Akçakale Belediye Başkanı ve Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Abdülhakim Ayhan, bir araya geldiği vatandaşlardan destek sözü aldı.

Akçakale Belediye Başkanı ve Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Abdülhakim Ayhan, ilçe genelinde kırsal ve merkez mahalle ayrımı yapmadan vatandaşlarla bir araya geliyor. Vatandaşların talep ve isteklerini dinleyen Ayhan, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde de kendisi ve partisi için destek istedi. Dün akşam saatlerinde Akçakale Devlet Hastanesi yakınındaki evinde Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ı farklı aşiret ve ailelere mensup yaklaşık 500 kişi sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek. Destek sözü verdi. Kalabalık, “Başkan Ayhan”, “Dik dur eğilme Akçakale seninle” gibi sloganlarla belediye başkanı Ayhan’a destek oldu. Sloganların duyulması üzerine vatandaşları slogan atıkları cadde üzerinde karşılayan Ayhan yoğun kalabalığın içine girerek kendisine destek için gelen vatandaşlarla birer birer selamlaştı. Ardından kalabalığı evine davet eden Ayhan, açıklamasında, “Buraya kadar gelip bana olan sevginizi göstermeniz beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. Allah hepinizden razı olsun. Sizlerdeki bu coşku ve heyecanı görünce daha çok motive oluyor ve ilçeme daha fazla katkıda bulunmak istiyorum. Sizlerden tek ricam kardeşlik ve dostluk hukukunu kendimize şiar edinen bir seçim süreci geçirmektir. Akçakale’mizin huzuru A partisi ve B partisinden daha önemlidir. Bir birimizi kırmadan inçitmeden güzel bir seçim süreci geçireceğimizi ümit ediyorum. Hepinize en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kulandı.

Yoğun kalabalık yapılan mırra ikramı ve çay ikramından sonra Ayhan’a tam destek vereceklerini belirterek ziyaretlerini noktaladı.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR