Forum Magnesia’dan Sevgililer Gününe özel etkinlik

Manisa Forum Magnesia Alışveriş Merkezi 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlediği etkinliklerle ziyaretçilerine hediyeler dağıtıyor.Manisa Forum Magnesia Alışveriş Merkezi, 14 Sevgililer Günü dolayısıyla ziyaretçileri için ka

Manisa 12.02.2019 10:33:58 0
Forum Magnesia’dan Sevgililer Gününe özel etkinlik
Tarih: 01.01.0001 00:00

Manisa Forum Magnesia Alışveriş Merkezi 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlediği etkinliklerle ziyaretçilerine hediyeler dağıtıyor.

Manisa Forum Magnesia Alışveriş Merkezi, 14 Sevgililer Günü dolayısıyla ziyaretçileri için kazandıran etkinlikler düzenledi. 11-15 Şubat 2019 tarihleri arasında alışveriş merkezinde aynı günde ve tek seferde yapılacak 250 TL ve üzeri alışverişler, ’Hediye Ağacı’ndan bir zarf seçme fırsatı kazandıracak. Televizyondan cep telefonuna, çift kişilik sinema biletinden romantik yemeklere yüzlerce hediyeden birine anında sahip olmak isteyenleri bekleyen Hediye Ağacı, 14 Şubat Sevgililer Günü alışverişlerine kazanç katacak.

Hediye Ağacı’nın yanı sıra güne özel dekorları ve ’Aşk Salıncağı’yla da dikkat çeken Forum Magnesia, hem görsel hem de eğlenceli bir kampanyaya ev sahipliği yapacak.

Alışveriş merkezi yönetimi alışverişini anında kazanca çevirmek isteyen herkesi Forum Magnesia’ya davet etti.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR