Van'da 'Gençliğe Değer' porjesi ile gençler kayakla buluştu

Özalp İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından 'Gençliğe Değer' projesine katılan öğrenciler için Abalı Kayak Merkezi'nde etkinlik düzenlendi.

Spor 20.02.2024 17:04:00 0
Van
Tarih: 20.02.2024 17:04 Güncelleme: 21.02.2024 04:55

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından geleceğin teminatı olan gençlerin Milli ve Manevi değerlerine bağlı Medeniyet perspektifine sahip bir şekilde yetişmesine katkı sunmak ve manevi danışmanlık kapsamında çalışmalar yürütmek için her bir din gönüllüsünün en az 10 gence ulaşmasını ve rehberlik etmesini sağlamak amacı ile "Gençliğe Değer " projesi yürütülmektedir.

Proje kapmsında Özalp İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından "Gençliğe Değer" projesine katılan öğrenciler için Abalı Kayak Merkezi'nde etkinlik düzenlendi. Abalı Kayak Merkezi'nde düzenlenen etkinlik, öğrencilerin kayak yapma fırsatı bulmalarına olanak tanıdı. Etkinliğe katılan öğrenciler, rehberler eşliğinde hem keyifli vakit geçirerek stres atma imkanı buldular hem de spor yapmanın sağlıklı yaşam için önemini deneyimlediler. Özalp İlçe Müftülüğü'nün düzenlediği bu etkinlik, gençlerin pozitif enerji ve motivasyon kazanmalarına katkı sağlayarak toplumda daha aktif ve sağlıklı bireyler olmalarını desteklemeyi amaçladı.

Özalp İlçe Müftülüğü Manevi Danışmanı Ramazan Kaya, "Gençlerimizi vatana ve milletine hizmet eden kişiler olarak yetiştirmek, sapık ve bölücü unsurlardan uzak tutmak en büyük gayemizdir. Gençlerimizle, sosyal, sportif ve kültürel etkinliklerde buluşmaya devam edeceğiz." dedi. 


YAZARLAR