Van YYÜ Erasmus sonuçları açıklandı!

Van YYÜ yaptığı açıklamada 2024-2025 öğretim yılı Erasmus+ Staj ve Öğrenim Hareketliliği Başvuru sonuçları açıklandığını duyurdu.

Eğitim 23.02.2024 15:17:00 0
Van YYÜ Erasmus sonuçları açıklandı!
Tarih: 23.02.2024 15:17 Güncelleme: 23.02.2024 23:42

YYÜ'den yapılan açıklamaya 2024-2025 öğretim yılı Erasmus+ Staj ve Öğrenim Hareketliliği Başvuru sonuçları açıklandı.

SONUÇ EKRANI

Staj hareketliliği sonucu için TIKLAYIN.

Öğrenim hareketliliği sonucu için TIKLAYIN

 

YYÜ'den yapılan açıklama şu ifadelere yer verildi:

"Birim çeşitliliği ve puan ölçütleri göz önünde bulundurularak amaçlı tabakalı örnekleme yöntemiyle kontenjanlar belirlenerek asil ve yedek adaylar seçilmiştir.

Listede adı yer almayan adaylar, asgari kriterleri yerine getiremedikleri için değerlendirmeye alınmamıştır.

Listede adı bulunan ve hak kazanan ancak başvurularının açıklama kısmında “transkriptini yeniden getirecek” notu yer alan adayların 15 (on beş) işgünü içerisinde OBS Sisteminden alacakları transkriptlerini Van YYÜ Uluslararası İlişkiler Ofisi’ne elden veya erasmusoffice@yyu.edu.tr adresine elektronik mail yoluyla iletmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde hakları yedek adaylara geçecektir.

Yedek ve asil adayların yerleşmek istedikleri üniversitelerden veya kurumlardan alacakları kabul mektubunu (acceptance letter) ofisimize iletmeleri için son tarihler şu şekildedir:

17.05.2024 Staj Hareketliliği*
17.06.2024 Öğrenim Hareketliliği**

Asil adaylar getirmedikleri takdirde yedek adayların kabul mektupları işleme alınacaktır. Bu adayların talep etmesi durumunda adaylık (nomination) formları ofisimizce hazırlanıp adaylara verilecektir. Nomination talep formu için lütfen tıklayınız.

Staj Hareketliliği için*: 

Tüm asil ve yedek adaylar yukarıda belirtilen tarihe kadar, kurumlar arası anlaşma aranmaksızın, herhangi bir kurum veya kuruluştan alacakları, kimlikte yazıldığı şekliyle isimleri ve staj yapmak istedikleri süre aralığını (2 ay olacak şekilde) açık olarak bildirir resmi kabul belgesi sunmaları gerekmektedir.

Öğrenim Hareketliliği için**: 

Tüm asil ve yedek adaylar ders denklikleri bölümlerince kabul edilen ve karşılıklı Erasmus+ hareketlilik anlaşmamız olan üniversitelere bölüm/birim koordinatörleri aracılığıyla yapacakları başvuruları sonucu kabul mektuplarını alıp ofisimize sunmaları gerekmektedir.

Henüz anlaşmamız olmayan üniversitelere Öğrenim hareketliliği için gidilmesi mümkün değildir. Anlaşmamız olmayan veya süresi dolmuş anlaşmaların olduğu üniversitelerle yeni anlaşmalar yapmak üzere öncelikle bölüm koordinatörlerinizle, mesai saatleri içerisinde ofisimizle (bizzat gelerek veya erasmusoffice@yyu.edu.tr ye email ile), özel olarak da Erasmus Koordinatörümüzle (Dr. Öğretim Üyesi Gülsevim Evsel- gevsel@yyu.edu.tr 05304199132) iletişim kurabilirsiniz. 28.02.2024 tarihinden itibaren güncellenmiş Erasmus+ anlaşmalı üniversiteler listemizi Web sitemizde bulabilirsiniz."


Anahtar Kelimeler: Erasmus sonuçları açıklandı!

YAZARLAR