Van Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Görkemli İftar Buluşması

Van'da protokolün iftar buluşmasında TSO Başkanı Necdet Takva'dan kütüphanelere bin kitap desteği jesti geldi.

Van 27.03.2024 12:39:04 0
Van Ticaret ve Sanayi Odası
Tarih: 27.03.2024 12:39

Van'da iftar sofrasında protokol buluşması.

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğinde, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Vali Ozan Balcı ve ilin önde gelen protokol üyeleri bir araya geldi. Van TSO'nun iftar organizasyonu, kentin tanınmış simalarını ve halkın temsilcilerini buluşturarak dayanışma ruhuyla dikkat çekti.

VALİ OZAN BALCI'DAN İŞ İNSANLARINA ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Toplantının önemli konuşmacılarından biri olan Vali Ozan Balcı, yaptığı konuşmada, şehirde elde edilen başarıların tüm kent dinamiklerinin uyum ve iş birliği sayesinde gerçekleştiğini vurguladı. Vali Balcı, huzur, refah ve esenliğin artırılması için var güçleriyle çalıştıklarını belirterek iş insanlarının cesaret ve yetenekle memlekete sağladıkları katkılardan övgüyle bahsetti ve başarı dileklerini iletti.

VAN TSO BAŞKANI'NDAN KÜTÜPHANELERE KİTAP DESTEĞİ

İftar programı kapsamında gerçekleştirilen konuşmaların ardından Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, kente ve eğitime destek olma amacıyla Vali Ozan Balcı'ya kütüphaneler için 1000 kitap bağışında bulundu. Vali Balcı, bu anlamlı hediye ve destek için Van TSO Başkanı Necdet Takva'ya teşekkürlerini iletti ve karşılık olarak kendi kitap hediyesiyle takdirini gösterdi.

Van TSO'nun iftar daveti, kentteki iş birliği ve dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olarak anıldı ve toplumun farklı kesimlerini bir araya getirerek sosyal uyumu pekiştirdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR