Vali Balcı'dan 1 Mayıs Vurgusu: 'Alın Teri ve Dayanışma Ülkenin Temeli'

Van Valisi Dr. Ozan Balcı 1 Mayıs dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Van 1.05.2024 12:01:32 0
Vali Balcı
Tarih: 01.05.2024 12:01

Van Valisi Dr. Ozan Balcı'nın yayımladığı kutlama mesajında 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün önemi vurgulandı.

Van Valisi Dr. Ozan Balcı, her yıl kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Balcı, bu özel günün, iş ve çalışma hayatındaki sorunlara dikkat çekmek, çözüm yolları sunmak ve işçi haklarının korunması açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

VALİ BALCI: “1 MAYIS HAK VE HUKKU ÇERÇEVESİNDE DENGELERİN TESİSİ İÇİN ÖNEMLİ”

Vali Balcı mesajında, 1 Mayıs'ın alın teri, emek, yardımlaşma, birlik ve beraberlik gibi değerlerin vurgulandığı, işçi ve işveren arasında oluşabilecek problemlerin çözülmesi ve haklarının hukuk çerçevesinde korunması için fırsat sunduğunun altını çizdi. Bu anlamlı günde işçiler arası dayanışmanın ve sosyal kesimlerle işbirliğinin artacağına olan inancını dile getirerek, ülkenin genel huzuruna ve istikrarına katkı sağlayacağını ifade etti.

VALİ'DEN İŞÇİLERE KUTLAMA

Dr. Ozan Balcı, ülkemizin ekonomik gücüne katkıda bulunan tüm işçilere teşekkür ederek, onların bu özel gününü kutladı. Kamu ve özel sektörde gece gündüz çalışarak emek veren her işçinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlayarak sağlıklı ve mutlu günler dilediğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR