Süleyman Oflas'tan Seçim Maratonunda Halka Söz: 'Tuşba'ya Projelerimizle Dokunacağız!'

Tuşba'da seçim rüzgarı oluşturan AK Parti'nin Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas halkı dinliyor.

Van 2.03.2024 14:38:23 0
Süleyman Oflas
Tarih: 02.03.2024 14:38

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, yerel seçimler için hız kesmeden çalışıyor. 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin yaklaşmasıyla Oflas, seçim kampanyasını daha da yoğunlaştırıyor. Bölge halkı ile birebir temas kurarak onların desteklerini talep ediyor.

SEÇİM ÖNCESİ YOĞUN TEMAS

Oflas, seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte vatandaş ziyaretlerini arttırarak, Tuşba ilçesinin sokaklarını adım adım geziyor. Bölge halkının sorunlarını ve taleplerini ilk elden dinleyen Oflas, görüş ve önerileri nota alıyor. Halkın ihtiyaç ve beklentilerine kulak vermeyi önemsediğini belirten Oflas, onların güvenini kazanmak için çalıştığını ifade ediyor.

OFLAS'TAN TUŞBA İÇİN VAATLER

Seçilmesi durumunda Tuşba ilçesini modern projelerle buluşturmayı hedefleyen AK Parti adayı, vaat ettiği yenilikleri ve çözümleri halkla paylaşıyor. "Tuşba'yı yenilemek için sabırsızlanıyoruz" diyen Oflas, projelerine verdiği önemi ve bunları hayata geçirme konusundaki azmini vurguluyor. Oflas, "Allah'ın izniyle seçimi kazandığımızda, ilçemizin sorunlarını çözüme kavuşturacağız ve projelerimizi hayata geçireceğiz." ifadesiyle halka vaatlerine olan inancını aktarıyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


YAZARLAR