Şampiyonluk Peşindeki Vanspor, Altınorduspor'la Nefes Kesecek!

Vanspor'da hedef galibiyet. Liderlik yolunda takılmadan ilerlemek isteyen Vanspor Altınorduspor ile kritik karşılaşmanın galibi olmak istiyor.

Van 9.04.2024 21:37:04 0
Şampiyonluk Peşindeki Vanspor, Altınorduspor
Tarih: 09.04.2024 21:37

Kıyasıya mücadele yaklaşıyor. Vanspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta zorlu rakibi Altınorduspor ile karşılaşmak üzerem. Ligin sonuna yaklaştığımız şu günlerde, 14 Nisan Pazar günü yerel saat ile 15:00'te başlayacak olan mücadele ev sahibi Vanspor için büyük önem taşıyor. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek isteyen Kırmızı Siyahlı ekip, maçtan zaferle ayrılmak için yoğun motivasyon içinde.

SON HAFTALARIN PERFORMANS DEĞERLENDİRMESİ

Son maçlarda Vanspor, deplasmanda Nazilli Belediyespor karşısında minimal bir skorla 1-0 galip gelirken, Altınorduspor ise kendi evinde Diyarbekirspor'la 1-1'lik skorla berabere kalarak puan kaybetti. Her iki takımın da son haftalardaki performansı, pazar günü oynanacak karşılaşma için önemli ipuçları veriyor.

PUAN DURUMU VE GOL İSTATİSTİKLERİ

Ligde şimdiye kadar 31 maça çıkan Vanspor, 20 galibiyet, 6 beraberlik ve sadece 5 mağlubiyet ile topladığı 66 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Takım, attığı 51 golle hücum gücünü kanıtlarken, kalesinde gördüğü 31 golle savunmasındaki sertliği de gözler önüne seriyor.

Buna karşın, 32 maça çıkan Altınorduspor 9 galibiyet, 11 beraberlik ve 12 mağlubiyet sonucunda 38 puanla on ikinci sıradaki konumunu koruyor. Rakip ağları 37 kez sarsarken, kendi kalesinde 32 gol görmüş durumda.

MUHTEMEL ONBİRLER BELLİ OLDU

Vanspor, Ümit Bozkurt'un teknik sorumluluğundaki kadrosuyla evindeki bu önemli maça; Nurullah Aslan, Miraç Acer, Işık Kaan Arslan, Harun Kavaklıdere, Metincan Cici, Hasan Bilal, Sinan Kurumuş, Erdem Seçgin, Muhammed Gönülaçar, Ahmet Eren ve Burak Kavlak gibi isimlerle çıkması öngörülüyor.

Altınorduspor cephesinde ise teknik sorumlu Atilla Küçüktaka'nın önderliğinde; Serhat Öztaşdelen, Rahmi Salih Kaya, Yusuf Acer, Hasan Berat Kayalı, Yusuf Can Esendemir, Eray Ataseven, Sami Satılmış, Metehan Yilmaz, Devrim Taşkaya, Onurcan Güler ve Onur Ramazan Toprak ile mücadele edilmesi bekleniyor. Bu kritik maçta takımların muhtemel diziliş ve stratejileri, maçın sonucunda belirleyici olacak.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR