Otobüs Kazası Drama Dönüştü: Van'a Ait Araçta Yaralıların Sayısı 22'ye Ulaştı!

Feci Kaza: Van'a ait otobüs Malatya-Elazığ yolunda kaza yaptı, yaralı sayısı 22'ye yükseldi.

Van 16.04.2024 12:46:45 0
Otobüs Kazası Drama Dönüştü: Van
Tarih: 16.04.2024 12:46

Malatya Elazığ kara yolunda meydana gelen feci kazada yaralı sayısı yükseldi.

PÜTÜRGE YOL AYRIMI KAZA ALANINA DÖNÜŞTÜ

Malatya-Elazığ kara yolu üzerinde bulunan Pütürge yol ayrımında, Van'a ait bir yolcu otobüsü kaza yaptı. Kaza sonucunda ilk belirlemelere göre 22 kişi yaralandı.

YARALI SAYISINDAKİ ARTIŞ ENDİŞE YARATTI

Elazığ yönüne ilerleyen ve M.E.M. (54) tarafından yönetilen Van firmasına ait 65 ES 817 plakalı yolcu otobüsü, kavşakta dönüş yapmayı deneyen C.M. (41)'nin kullandığı 34 VT 1689 plakalı otomobille çarpıştı. İlk anda 19 olarak belirtilen yaralı sayısı, 1'i ağır olmak üzere toplamda 22 kişiye ulaştı.

OLAY YERİNE SEVK EDİLEN SAĞLIK EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

Kazanın ardından derhal olay yerine sağlık ekiplerinin sevk edildiği, yaralılara ilk yardım müdahalenin yapıldığı ve daha sonra yaralıların çevre hastanelere götürülerek tedavi altına alındıkları bildirildi. Yaralılar arasında durumu ağır olan bir kişinin tedavisinin devam ettiği aktarıldı.

KAZA TRAFİK AKIŞINI ETKİLEDİ

Kaza nedeniyle Malatya-Elazığ kara yolunda trafik, kontrollü olarak sağlanmaya devam etti. Kazanın etkilerinin ne zaman normalleşeceği henüz belirsiz.

RESMİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kaza ile ilgili olarak yetkili makamlar tarafından resmi bir soruşturmanın başlatıldığı ve kazanın nedenleri üzerinde durulacağı bilgisi paylaşıldı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR