'O Ses Başkale' Fırtınası Başladı: Yetenekli Sesler İçin Geri Sayım!

Başlık: Başkale'de "O Ses Başkale" Yarışmasının Büyük Finali Yaklaşıyor!

Kültür Sanat 25.02.2024 03:28:00 0
Tarih: 25.02.2024 03:28 Güncelleme: 26.02.2024 23:09

Başkale'de düzenlenen "O Ses Başkale" ses yarışması, heyecan verici ön elemelerle kıyasıya bir rekabetin yaşandığı bir atmosfere sahne oluyor. Bu önemli etkinlik, bölgenin yetenekli seslerini bulmak ve onlara birer yıldız olma şansı vermek için düzenleniyor. Şimdi ise tüm gözler, beş gün sonra gerçekleşecek olan büyük finallere çevrilmiş durumda.

"Aranan Ses Burada" mottosuyla yola çıkan "O Ses Başkale" yarışması, ilçedeki müzikseverleri büyük bir coşku içinde buluşturuyor. Ön elemelere ilçenin farklı bölgelerinden gelen birbirinden yetenekli adaylar katılıyor. Yarışmanın bu aşaması, katılımcıları sadece yetenekleriyle değil, aynı zamanda sahne performanslarıyla da ön plana çıkmaya zorluyor.

BÜYÜK FİNAL HEYECANI

28 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan final etkinliği, adayların haftalar süren hazırlıklarının ve emeklerinin sonucunu gösterecek. Saat 16.00'da Başkale Belediyesi Kültür Merkezi'nde yer alacak büyük finalde, yarışmacılar hünerlerini sergileme fırsatı bulacak. Final gecesinde beklenen renkli performanslar ve müzikal şölen, katılımcılar için unutulmaz bir deneyim vaat ediyor. Gecenin sonunda ilçenin en yetenekli sesi seçilmiş olacak.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR