Kandaşoğlu: Vanspor'un şampiyonluk fırsatını tepmeyelim

Van Ticaret Sanayi İş Dünyası Dernek Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Vanspor teknik direktörü Ümit Bozkurt ve futbolcularla yemekte buluştu.

Spor 22.02.2024 12:32:00 0
Kandaşoğlu: Vanspor
Tarih: 22.02.2024 12:32 Güncelleme: 23.02.2024 22:53

Van Ticaret Sanayi İş Dünyası Dernek Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Vanspor teknik direktörü Ümit Bozkurt ve futbolcularla yemekte buluştu. Yemekte konuşma yapan Kandaşoğlu, 'Hepimizin Vanspor'a sahip çıkma zorunluluğu var. Vanspor ortak paydamızdır. İlimizin büyük değeridir. Vanspor, farklı düşünceleri tek çatı altında birleştiren bir güçtür. Vanspor, 7'den 70'e herkesin, tüm Vanlılarındır. bu sezon önemli bir fırsat yakaladık. Ayağımıza gelen fırsatı tepmeyelim' dedi. 

Uzun süredir Van’da hizmet veren Erkoç Çağ Kebabı Vanspor heyetini yemekte ağırladı. Van Ticaret Sanayi İş Dünyası Dernek Başkanı Zahir Kandaşoğlu, teknik direktör Ümit Bozkurt, Vanspor Basın Sözcüsü Fikret Beler, futbolcular ve ailelerinin katıldığı yemekte Vanspor’a destek çağırısında bulundu.

KANDAŞOĞLU: VANSPOR’UN FARKLI BİR YERİ VAR
Herkesin Vanspor’a sahip çıkması gerektiğini belirten iş insanı Zahir Kandaşoğlu, “Şanlı Vanspor’umuz Pazar günü ligin güçlü takımlarından 1461 Trabzonspor karşısında bizlere futbol şöleni sundu. 3 puan alarak şampiyonluk iddiasını sürdürdü. Yıllardır Vanspor camiasının içindeyim. Zor bir bölgede, coğrafyada yaşıyoruz. Futbolcularımızın büyük bir bölümü il dışından geldi. Her zaman futbolcularımızın yanında yer almamız lazım. Onlar kendilerini güvende hissetmeli. Vansporlu futbolcuları ve ailelerini yemekte ağırlamak istedim ancak Erkoç Çağ Kebabı sahibi Van’da kazandığını belirterek, takımı misafir etmek istedi. Biz kendilerine teşekkür ediyoruz. Erkoç Çağ Kebabı sahibinin güzel davranışı Van esnafına, tüccarına örnek olsun. Erzurumlu bir hemşehrimizin yaptığı mertliği Vanlı esnaflarda yapmalı. Hepimizin Vanspor’a sahip çıkma zorunluluğu var. Vanspor ortak paydamızdır. İlimizin büyük değeridir. Vanspor, farklı düşünceleri tek çatı altında birleştiren bir güçtür. Vanspor, 7’den 70’e herkesin, tüm Vanlılarındır. Van’ın takımıdır, kimse Vanspor’a leke bulaştırmasın. Vanspor üzerinden polemik yaratmasın. Vanspor’un bu bölgede önemi büyüktür. Van, Doğu Anadolu Bölgesi’nin ağabeyi konumundadır.  Takımına da sahip çıkmak hepimizin boynunun borcudur. Vanspor’un 1. Lige çıkma zorunluluğu var. Vanlıların Vanspor’un yaşamış olduğu maddi ve manevi sıkıntılarını giderme sorumluluğu bulunmaktadır. Herkesten ricam, kimse Vanspor teknik heyetini, futbolcularını üzmesin. Teknik heyeti ve futbolcuları yalnız bırakmayın. Takımdan uzaklaşmamalıyız, gereken desteği tüm gücümüzle verelim. Çünkü bu sezon önemli bir fırsat yakaladık. Ayağımıza gelen fırsatı tepmeyelim. Bu fırsatı bir daha yakalayamayabiliriz. Van’da şu an herkes şampiyonluk havasına girmiş, bu hafta deplasmanda lider Esenler Erokspor’la karşılaşacağız. İnanıyorum ki takıma gereken desteği hep birlikte verirsek lideri evinde yenerek şampiyonluk iddiamızı bir adım öteye taşırız. Yeter ki hepimiz maddi ve manevi desteği verelim” ifadelerini kullandı.

KANDAŞOĞLU’NDAN İSTANBUL’DAKİ VANLI İŞ İNSANLARINA ÇAĞRI
Hafta sonu deplasmanda lider Esenler Erokspor’la karşılaşacağımızı belirten Kandaşoğlu, İstanbul’daki Vanlı iş insanlarına çağrıda bulunarak, “Futbolcu kardeşlerim de şunu iyi bilsin. Sizin Van’da maddi bir kaybınız olmaz. Ufak, tefek sorunlar olabilir. Alacaklarınızı biraz gecikmeli alabilirsiniz, yönetimde sıkıntılar olabilir ama asla Van’da bir lira kaybınız olmaz. Mağduriyet yaşamazsınız. Van önemli bir tarihe sahip olan bir ildir. Van tarihiyle, kültürüyle, değerleriyle örnek alınabilecek bir şehirdir. Bizde iş insanları olarak takıma sahip çıkmalıyız. Herkes Vanspor’un yanında olmak zorundadır. Özellikle maddi destek vermek mecburiyetindedir. Sizin aracılığınızla İstanbul’daki iş insanlarına seslenmek istiyorum. Cumartesi günü takımı havaalanında karşılayıp gereken desteği verin. Futbolcuların kalan primlerini ödeme konusunda iş insanlarıyla irtibata geçeceğim. İstanbul’daki tüm iş insanları futbolcuların primini ödeyerek takımı Van’a göndersin. Ayrıca lider Esenler Erokspor maçında da takımı yalnız bırakmayarak stada gitsinler. Herkes elinden gelen desteği versin. Vanspor şu an iyi bir hava yakalamış, bunun bozulmaması için elimizden geleni yapalım. Bakın geçtiğimiz hafta oynadığımız 1461 Trabzonspor maçında Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu futbol şöleni izlediklerini söyledi. Çünkü kendisi bize maç öncesinde Van’a önyargıyla geldiğini söyledi ama maçtan sonra bizi tebrik etti. Bu bizim için şereftir. Van’ın ve Vanspor’un kimseye zararı olmaz. Rakip takımları en güzel şekilde misafir edip uğurluyoruz” diye konuştu.

BOZKURT: TÜM VANLILARDAN VANSPOR İÇİN DESTEK BEKLİYORUM
Daha sonra konuşan Vanspor teknik direktörü Ümit Bozkurt, “Bu yemeği organize eden, Vanspor’u hiç yalnız bırakmayan iş insanı Zahir Kandaşoğlu’na teşekkür ediyorum. Her zaman desteği yanımızda, bu yarışta sonuna kadar da desteğini sürdürmesini bekliyoruz. Van çok güçlü bir şehir ama açıkçası diğer iş insanlarımızın, şehrin önde gelenlerinden bu yarışta yanımızda yer almasını istiyoruz. Bunu şahsımız için değil Vanspor adına istiyoruz. Takımımız şu an güçlü bir yarışın içinde, şampiyon olmamız için en büyük ihtiyacımız birlik ve beraberliktir. Bu birlik ve beraberliği sağlayabilirsek aşamayacağımız engel yoktur. Vanspor’un şampiyon olması için elimizden geleni yapıyoruz. Futbolcu arkadaşlarımız gerçekten takım için sahada elinden geleni yapıyor. Tüm Vanlılardan Vanspor için destek bekliyorum” dedi.

BOZKURT: LİDER ESENLER EROKSPOR DEPLASMANINDAN 3 PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ
Hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Esenler Erokspor maçında sahaya galibiyet parolasıyla çıkacaklarını belirten Bozkurt, “Pazar günü çok saygıdeğer bir takımla, hocasıyla, futbolcularıyla maçımız var. Esenler Erokspor’un futbolcuları ve hocası değerlidir. Ligin son maçına çıkmıyoruz ama bizim için önemli bir fırsat, iki takım içinde final maçı havasında geçecek. Biz 3 puan için sahaya çıkacağız. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Esenler Erokspor maçına giderken takıma maddi ve manevi çok güçlü bir destek bekliyoruz. Esenler Erokspor maçını kazanarak Van’a dönmek istiyoruz. Takımda şu an sakat ve eksik futbolcumuz bulunmamaktadır” ifadelerini kullandı.

Vanspor Basın Sözcüsü Fikret Beler, iş insanı Zahir Kandaşoğlu ve Erkoç Çağ Kebabı sahibine teşekkür etti.


YAZARLAR