Göz Altı Işık Dolgusu Nedir? Nasıl Uygulanır ?

Göz altı bölgesinde ortaya çıkmakta olan görüntüler, düşünülenin aksine yalnızca yaşa bağlı olarak ortaya çıkmamaktadır. Farklı etkenlerin beraberinde getirmiş olduğu göz altı sorunları kişilerin çok daha yaşlı ve yorgun gör?

Kadın Aile 13.12.2020 14:36:27 0
Göz Altı Işık Dolgusu Nedir? Nasıl Uygulanır ?
Tarih: 01.01.0001 00:00

Göz altı ışık dolgusu Ankara işlemleri ile beraber yanak ve göz altı bölgesi arasında yer almakta olan ton farkının giderilmesi mümkün hale gelmektedir. Aynı zamanda göz altlarında oluşmakta olan çukurluklar ile yanakların da aynı hizaya gelmesi sağlanabilecektir. Yapılacak işlem ile birlikte göz altı çevresindeki yükseltme de sağlanmış olacaktır. İlk olarak yapılmaya başladığı dönemlerde göz altı ışık dolgusu işlemi çok fazla tercih edilmekte olan bir işlem değildi. Fakat şimdilerde özellikle de Dr. Buket Yıldırım tarafından yapılan çalışmalar ile beraber artık insanlar göz bölgelerinin çok daha etkili bir görünüme ulaşmasını sağlamış olacaktır.

Göz Altı Işık Dolgusu Nasıl Etki Etmektedir?

Yapılacak olan göz altı ışık dolgusu Ankara işlemi ile beraber göz altı bölgesinde bulunulan çukurluklar yükseltilmekte ve böylelikle de ışığın çok daha iyi bir şekilde yansıtılması sağlanmaktadır. Bununla beraber dolgunun sahip olduğu özel içerik ile beraber cildin nemlendirilmesi, dokunun yenilenmesi ve esneklik de ortaya çıkartılmış olmaktadır. Uygulamanın yapılması esnasında göz altı bölgesinde herhangi bir sızı ya da ağrı oluşmaması adına oldukça ince bir enjeksiyon işlemi yapılmaktadır. Enjeksiyon işleminin yapılmasından sonra ciltte yükselme ortaya çıkmakta ve mor görünüm de yok olmaktadır.

Uygulaması yapılan göz altı ışık dolgusu için iki aşamalı bir süreç gerçekleştirilmektedir. Öncelikli olarak hyaluronik asidin var olan etkisi ile beraber subkutanöz destekleyici tabaka güçlendirilecektir. Böylelikle çukurluklar doldurulacaktır. Yapılacak olan bu işlem ile beraber göz altı torbaları ile koyu halkaların kamufle edilmesi sağlanmış olacaktır. İkinci aşamada ise aminoasit ve polivitamin ile beraber deri bölgesinde uzun süreli hücresel yenilenme de sağlanmış olacaktır. Uygulamanın sonrasında enjeksiyonun yapılmış olduğu noktalarda ufak çapta kızarıklıklar meydana gelebilmektedir. Oluşacak olan bu kızarıklıklar ise ortalama 3 ila 4 saat içerisinde kendi kendine geçecektir.

İnsanların bu aşamada dikkat etmeleri gereken en önemli şeylerin başında ise bu süre boyunca bölgenin hiçbir şekilde ovuşturulmamasıdır. Aynı zamanda uygulamanın yapılmasından sonraki 4 saat içerisinde yüze herhangi bir kozmetik ürün ya da krem de sürülmemelidir. 4 saatlik sürenin sonuna gelindiği zaman ise cilt normale dönecektir. Öyle ki kadınlar isterlerse işlem sonrasında makyaj bile yapabilirler. İşlemin yapılmasının sonrasında cilt yüzeyinde hassasiyete bağlı olarak 4 ila 72 saat sürebilecek kızarıklıklar ortaya çıkabilmektedir. Kuru ciltli olan kişilerde işlem sonrasındaki kızarıklıklar daha uzun sürebilmektedir. Bunun dışında ise enjeksiyon bölgesinde ödem, şişme ya da morarmaortaya çıkabilmektedir.

Göz altı ışık dolgusu işlemi öncesinde Dr. Buket Yıldırım ile yapılacak olan görüşmeler esnasında uygulama ile beraber nelerin elde edileceği konusunda gerekli her türlü ayrıntılı bilgilendirme işlemi yapılacaktır. Bu aşamada aklınızda yer edecek olan soruların tamamına herhangi bir sorun olmadan cevap bulabilirsiniz. Almış olacağınız cevaplar ile beraber de göz altı bölgenizin çok daha güzel ve etkili görünüme sahip olması adına oldukça etkili cevaplar almış olacaksınız.

Daha öncesinde bu tarzda bir dolgu işlemi yaptırıp yaptırmamanız önemli değil. Alanında uzman bir isim tarafından yapılacak ışık dolgusu ile beraber çok daha güzel bir görünüme sahip olmak istiyorsanız www.drbuketyildirim.com adresini incelemeniz ile beraber aklınızdaki her türlü sorunun cevabını en iyş şekilde alacaksınız.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR