Hilton’da Sevgililer Günü etkinliği

Hilton’da Sevgililer Günü etkinliği

Magazin 15.02.2024 13:07:00 0
Hilton’da Sevgililer Günü etkinliği
Tarih: 15.02.2024 13:07 Güncelleme: 15.02.2024 13:51

Van’ın 5 yıldızlı oteli Double Tree By Hilton Van Otel, ‘14 Şubat Sevgililer Günü’ nedeniyle program düzenledi.
Van’da turizm anlamında önemli hizmetlere imza atan Double Tree By Hilton Van Oteli, sunduğu beş yıldız hizmet kalitesi ile özel günlerin de vazgeçilmez adresi oldu. Özel günlerde yaptığı etkinliklerle büyük ilgi gören Double Tree By Hilton Van Oteli, her yıl olduğu gibi bu yıl da 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle unutulmaz bir program düzenledi. Elif Abalı ve orkestrasının sahne aldığı gecede, sevgililer gönüllerince eğlendiler.
Geceyle ilgili açıklamada bulunan Double Tree By Hilton Van Oteli Satış ve Pazarlama Sorumlusu Bahar Özvan, sevgililere güzel bir gece yaşatmak amacıyla böyle bir programın düzenlendiğini belirterek, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da Esperanza salonumuzda 14 Şubat’ı sevgi günü olarak sevgililerimizle kutluyoruz. Her zamanda misafirlerimizi burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Bu duygu ve düşüncelerle dünya sevgiyle dolsun istiyorum” dedi.
Çiftler ise sevginin sadece bir gün değil her gün kutlanması gerektiğini ifade ederek, herkesin Sevgililer Günü’nü kutladılar.


Anahtar Kelimeler: Hilton’ Sevgililer etkinliği

YAZARLAR