Erciş'te Kaymakamı Karaloğlu'nun Kırgız Türkleri ile Ramazan Buluşması

Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, Kırgız kökenli vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu.

Van 19.03.2024 01:57:08 0
Erciş
Tarih: 19.03.2024 01:57

Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu Kırgız Türkleri'nin yaşadığı Ulupamir'i ziyaret etti.

Van'ın Erciş ilçesinin Kaymakamı ve aynı zamanda Belediye Başkan Vekili olan Murat Karaloğlu, ilçede Kırgız asıllı Türk vatandaşların yaşadığı Ulupamir Mahallesi'ni ziyaret etti. Bu ziyaret, mahallede düzenlenen iftar yemeği esnasında gerçekleşti.

Karaloğlu, iftar programı sırasında mahalle halkı ile bir araya gelerek, onlarla sohbet etme fırsatı buldu. Aynı zamanda, mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini dinleyerek, onların sorunlarına eğildi. Erciş Kaymakamı, iftar yemeğinde birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

İFTAR PROGRAMINA KİMLER KATILDI?

Bu önemli buluşmaya Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Karaloğlu'nun yanı sıra yerel yöneticiler ve güvenlik kuvvetlerinden sorumlu isimler de katılım gösterdi. 

Programa, 108. Topçu Alay Komutanı Kurmay Albay Melih Akdağ, Cumhuriyet Başsavcısı Suat Arslan, İlçe Jandarma Komutanı J. Binbaşı Onur Akyüz, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Trak ve mahalle halkı iştirak etti.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR

Ulupamir Mahallesi'nde yaşayan Kırgız kökenli Türk vatandaşları, Kaymakam Murat Karaloğlu'nun ziyaretinden ve gösterdiği ilgi ve alakadan ötürü memnuniyetlerini ifade ederek teşekkürlerini sundu. Kaymakam Karaloğlu'nun bu jesti, mahalle sakinleri arasında olumlu karşılık buldu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR