Elite World Van Hotel’den muhteşem yılbaşı programı

Elite World Van Hotel’den muhteşem yılbaşı programı

Magazin 21.12.2023 12:38:00 0
Elite World Van Hotel’den muhteşem yılbaşı programı
Tarih: 21.12.2023 12:38 Güncelleme: 21.12.2023 15:17

Neo klasik mimarinin saray mimarisiyle buluştuğu Elite World Van Hotel, 2024’e canlı müzik ve eğlenceli şovlarla girmek isteyen konukları için dopdolu bir yılbaşı programı hazırladı.
Elite World Van Hotel, konforlu ve sıcak bir ortam sunan One Bar ve The Grill Ocakbaşı’nda gerçekleşecek yılbaşı eğlencesi ile güzel bir gece vaat ediyor. The Grill Ocakbaşı’nda zengin yılbaşı menüsü ve geniş repertuarı ile Ümit Demir ve Orkestrası ile müziğe doyacak olan misafirler, sürpriz çekiliş ve hediyelerle de unutulmaz bir gece yaşayacak.
Yeni yılı hareketli müzikler eşliğinde eğlenceli bir ortamda geçirmek isteyen misafirleri için de One Bar yılbaşı partisi, Elite World Van Hotel’in yılbaşı alternatifleri arasında yer alıyor. Şehrin en gözde mekanı One Bar’ın eşsiz yeni yıl atıştırmalıkları ve DJ performansı ile misafirler gönüllerince eğlenebilecek.
Elite World Van Hotel, çocukları da unutmadı. “Çocuk Balosu”nda zengin açık büfe, limitsiz meşrubat servisi, çizgi film gösterimi, palyaço, eğlenceli animasyonlar ve birçok sürpriz yer alıyor.
Rezervasyon ve detaylı bilgi için www.eliteworldvan.com internet sitesi ziyaret edilebilir veya 0432 484 11 11 numaralı telefondan iletişime geçilebileceği kaydedildi.


YAZARLAR