Edremit'te Bebek Sevincine Anne Kart Desteği!

Yeni doğum yapan kadınlara verilecek Anne Kart ile Van Edremit'teki annelerin yüzü gülecek.

Van 25.02.2024 23:46:00 0
Edremit
Tarih: 25.02.2024 23:46 Güncelleme: 26.02.2024 23:19

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Seçim bürosu açılışında konuşan Edremit Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Say'ın yeni doğum yapan kadınlara yönelik hayata geçireceği Anne Kart uygulaması yüzleri güldürecek.

EDREMİT'TE DOĞUM YAPAN ANNNELER İÇİN ‘ANNE KART’ HEDİYESİ

Edremit Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Say, Van'da yepyeni bir sosyal destek programının haberini verdi: Anne Kart. Bu girişim, yeni doğum yapmış annelere özel olarak tasarlanmış ve onlara destek olmayı amaçlıyor. Say, geçmiş dönemde anneler ile sürdürülen yoğun desteğin bir uzantısı olarak Anne Kart'ı gündeme getirdiğini ve bu kart ile annelere sağlanacak desteklerin güçleneceğini vurguladı.

 

EDREMİT'TE DOĞUM YAPAN KADINLARA DESTEK GENİŞLİYOR

Edremit'te, bebeğini kucaklayan yeni anneler için Anne Kart uygulamasının başlatılacağını duyuran İsmail Say, bu uygulama ile doğum yapan kadınlara yönelik bir hediye sistemini hayata geçireceklerini belirtti. Anne Kart sayesinde, Edremit'te yeni doğum yapmış annelere, onların bu özel anında yanlarında olduklarını hissettirecekleri bir program başlattıklarının altını çizdi.

EDREMİT SOSYAL TESİSLER İLE TANIŞTI

Say, göreve geldiği günden bu yana, şehrin sosyal tesisler açısından eksikliklerini gidermek için çalıştıklarını ifade etti. Daha önce kadınlar, çocuklar, dezavantajlı gruplar ve engellilere yönelik yeterli sosyal tesisin olmadığını belirten Say, şimdilerde ise her yaştan ve gruptan bireylere ulaşabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. 

Belediye Başkanı Say, Edremit'in tüm sakinlerine dokunabilme ve desteği arttırabilme hedefleri doğrultusunda çalışmalarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler: Edremit' Bebek Sevincine Desteği!

YAZARLAR