BOSAŞ'tan Yenilikçi Sıva Teknolojisi: Van'da İnşaat Sektörüne Zaman ve Maliyet Tasarrufu

Püskürtme yöntemi ile hazır sıvada inşaat sektörüne zaman ve maliyet tasarrufu sağlayan BOSAŞ'tan kolaylık, sağlamlık ve maliyet devrimi niteliğinde bir çalışma.

Ekonomi 23.02.2024 18:27:00 0
BOSAŞ
Tarih: 23.02.2024 18:27 Güncelleme: 23.02.2024 23:53

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan BOSAŞ şirketinin yetkilisi Fırat Bozkurt, inşaat sektörüne yönelik yeni bir teknolojiyi daha hayata geçirdiklerinin müjdesini verdi. Bozkurt, tasarruflu ve verimli bir çözüm sunduklarını ifade etti. 

Bozkurt, "Makineli püskürtme yöntemiyle hem ince hem kaba sıva işlerinde ciddi bir zaman ve maliyet avantajı sağlıyoruz. Sezona özel geliştirdiğimiz ekstra yapışma ve dayanım özellikli ürünümüz, inşaat sektörüne büyük yenilikler getirecek" dedi. 

Şirketin, inşaat alanlarında kolaylık ve dayanıklılık vadeden yeni ürünü BOSSER MAKİNELİ HAZIR SIVA, kullanıcılar tarafından kısa sürede beğeni toplamış durumda. Ürün, iç ve dış mekan sıva uygulamalarında hem kaba hem de ince yapısıyla bu sezonda da yapılar için ideal bir tercih olarak öne çıkıyor. 

Yenilikçi sıva çözümü bozulabilir çevre koşullarına karşı extra dayanıklılık sunmasıyla dikkat çekiyor ve şantiyelerdeki her türlü uygulama için uygunluğunu kanıtlamış durumda.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


YAZARLAR